Avslutningen

Det finns fördelar och nackdelar med att kunna jobba på avslutningen. Tyvärr går de väldigt mycket hand i hand. Jag fick säga adjö till mina elever, vilket var härligt men jobbigt. Medan alla andra kramades och var gulliga stod jag mest i ett hörn och såg tjurig ut; för att inte bryta ihop och börja gråta! Men vad ger det för minne av läraren? Jag blev avtackad framför de andra lärarna i matsalen. Positivt eftersom jag fick fina blommor och blev mycket nöjd och glad att jag var den första som ropades upp efter pensionärerna (kan ha varit en slump, men jag är inte den som är den), men mycket ledsen eftersom det först nu slog mig att jag inte bara kommer att sakna eleverna; jag jobbar inte längre på världens bästa arbetsplats. Kollegorna i arbetslaget gav mig en egen fin blomma och ett presentkort på akademibokhandeln... och istället för att säga tack och berätta hur mycket jag tyckte om alla satt jag och muttrade med armarna i kors- än en gång för att inte bryta ihop som en blöbb. Nu sitter jag istället hemma och snyftar framför en rätt oförstående sambo, med färska blommor som doftar gott i varenda vrå. Så om bebisen föds inom ett par dagar och det finns planer på att ge mig blomster... då behöver jag en vas också!
 
Blommor från ledningen och kuvert från kollega. I det låg små kort som alla elever har skrivit. Jag fick även kläder till bebisen av kollegan. Jag vill inte sluta!! Fast jag vill plugga, och jag vill ha Julie. 2/3 saker är inte så dåligt det heller. Framförallt inte när det är omöjligt att få alla tre. Och vem vet, när jag är färdig lärare kanske jag kommer tillbaka?
 

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Härligt att bli avtackad på det viset :) Även om man själv vet att man gjort ett bra jobb, så skadar inte lite uppskattning från arbetskamrater och chefer. Klart du ska tillbaka dit :D!

2015-06-12 @ 08:28:49
Postat av: Emma-Väntar tvillingar!

Härligt viss att bli avtackad på :)

Ja det är kul om han fortsätter att vara delaktig nu i vårt liv :) Kul för barnen att få ha sin morfar under sin uppväxt!

2015-06-12 @ 14:53:18
URL: http://princessemma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0