Kylslagstavla?

När Sienna var nyfödd fantiserade jag om hur det skulle bli när hon "blev stor". När hon lärde sig gå, lärde sig säga mamma, fick kompisar. En av bilderna jag såg framför mig var hur vår kyl skulle vara fylld med hennes teckninga.  Det symboliserar liksom trygg barndom, tycker jag. Så knappt hade hon hunnit klottra sin första teckning på dagis, förrän den åkte upp på kylskåpet. Problemet är bara att Sienna har blivit lite väl pysslig på senaste tiden, och nu avverkar teckningar på löpande band. Och dessutom har hon fattat hur man sätter upp dem själv. Som om det inte räckte har ungen inget hum om kvalitetstänk, utan tycker själv att minsta lilla streck hon ritar är ursnyggt. Så nu ser vår kyl ut som en anslagstavla. Men en trygg sådan?
 
Låt er inte luras av den fina kon jag färglagt. Den satte hon enbart upp för att hon hade "klippt fint" i den. Ödmjuk som få. Not.

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Hon har börjat pryda min kyl också......;)

Svar: Haha hon är inte ödmjuk precis. Hoppas ni får det roligt idag, trots det tråkiga vädret!
Lisa

2015-03-01 @ 22:13:53
Postat av: terese

det är märkligt det där, hur inpräntat det sitter i en att teckningar ska upp på kylen! Nu har vi "bara" sex teckningar på kylen.. Innan hade vi 25!!! Ja de flesta fick ju sitta över varandra osv! Vi köpte 10 pärmar! Två har han redan lyckats fylla! (på 4 månader dock)... Men jaaa, det är ngt speciellt att se konstverken på kylen <3

2015-03-02 @ 13:28:25
URL: http://tesslashes.blogsot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0