Ändrade planer

Jag har lite svårt för förändringar. Och jag har väldigt svårt för dötid, om den inte involverar en bok och sol, vilket den mycket sällan gör med en treåring. Därför blev jag sådär glad när mina och Siennas planer ställdes in idag. Vi hade tänkt sticka till en lekplats, äta lunch utomhus, för att sedan kolla på Kims korpenmatch. Därefter skulle vi cykla till en ny lekplats och möta upp min mamma och leka ett par timmar till. Det lät som en superbra dag, ända tills vi kom ner till cyklarna, fullt utrustade med matsäck och leksaker, och Kim ringde och sa att matchen hade ställts in eftersom det andra laget inte fick ihop spelare. Plan B tänktes ut, vilket var att jag och Sienna skulle cykla hela vägen till Bunkeflo och stanna på vägen vid olika lekplatser och pausa och äta matsäcken någonstans, och sedan möta upp min mamma på ytterligare en lekplats. Då upptäckte Kim att Siennas cykelslang stack ut genom däcket. Den hade inte punktering, men den kommer liksom få. Och att släpa på alla väskor, Sienna, hennes cykel och min tjocka mage hela vägen till och från Bunkeflo kändes inte så lockande. Inte heller för ungen som redan var besviken över att inte få se på fotboll, och nu inte ens skulle få cykla själv. Plan C gick inte att tänka ut, för vid det laget var Sienna rastlös och jag började redan bli trött. Som tur var ringde min mamma upp och erbjöd sig att möta oss på valfri lekplats omedelbart, vilket piggade upp både mig och Bus. Vi möttes på Sollekplatsen, lekte ett par timmar, tog oss vidare till Ribban, käkade glass, lekte lite till och cyklade hem nästan fem timmar efter avfärd. Jag nöjd med en solig dag, och Sienna nöjd med mormor- och lekplatslek. Bästa kombinationen ever. Nu är ungen färdigmatad och placerad framför prinsessan Sofia, Kim är på MFF-matchen och jag har en bok redo. Bådar gott för kvällen. 
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Det blev ju bra till slut, vi fick en massa sol o lek :)Hoppas bus somnar snart så du kan få en skön stund med soffa o bok :)Tack för idag!

Svar: Hon har precis blivit nattad med Pettson och Findus, och en massa kramar och pussar. Verkar rätt nöjd med tillvaron. Åt satan ikväll också. Tyvärr blev hon lite bränd! :( Tydligen gör inte solkrämen så stor nytta när den ligger i påsen med sandleksakerna.
Lisa

2015-05-03 @ 18:43:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0