Lilla sjöjungfrun

Bebisen har hicka hela tiden. Vi snackar om mellan 5-10 gånger per dag. Och varje gång verkar hon bli sjukt irriterad, för så fort hickandet sätter igång ska hon möblera om i hela magen. Och eftersom hon är minst sagt trångbodd just nu känns det rätt rejält. Hon blir även förbannad när jag böjer mig fram, cyklar eller ligger på rygg, så humör verkar den lilla damen ha. Men i alla fall, hickan. Jag läste i en gravidapp att den kommer när bebisen försöker träna andning och får vatten i luftstrupen. Jag undrar lite vad ungen tror, när hon är omgiven av fostervatten? Jag börjar inbilla mig att hon är som sin storasyster och tror att hon är en liten sjöjungfru.
 
Min stora lilla sjöjungfru, som också får hicka rätt ofta. Men hon sätter i alla fall inte vatten i fel strupe konstant.

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Naaaaw, lilla Julie tränar för fullt :) Du hickade också jättemycket!

2015-05-21 @ 19:35:08
Postat av: Tiff

Vad gulligt med hicka! Ellen hickade också jättemycket, hon hette ju Hickis i magen (+första tiden) har faktiskt fortfarande hicka ofta..

Svar: Sienna hade också supermycket hicka. Och har det fortfarande. Känns som att barn inte riktigt har koll på det där med mängden luft de ska ta in. :P
Lisa

2015-05-23 @ 21:19:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0