Barnvagnsbio

Idag bjussade Corre och Emmylou mig och Julie på barnvagnsbio. Vi såg En man som heter Ove. Jag kan erkänna att jag kanske inte var helt avslappnad inför besöket, då Julie är sådär på allt som innebär att hon måste vara passiv. Men utrustad med majskrokar, melonbitar och leksaker tog jag mod till mig och begav mig dit. Såhär såg Julie ut innan bion började:
 
 
Och så här såg hon ut efter:
 
Ifall någon då undrar kan jag meddela att det inte var alla skratt- och snyftattacker som man fick av filmen, som tröttade ut henne, utan klättrandet i mitt knä, vrålandet, nappkastandet och tillslut käkandet- jag missde seriöst 10 minuter i slutet för jag var tvungen att gå ut att värma mat åt ungen. Men jag känner mig ändå rätt nöjd med aktiviteten! Dels älskar jag bio, dels var filmen bra och trots allt bus tyckte jag att Julie klarade det så bra att jag faktiskt kan tänka mig att gå igen. Tack för idag, Corre!

Kommentarer
Postat av: Susanna

Ja jag var också på barnvagnsbio när lilleman var liten, men de blev bara en gång. =/ jag vill också se den filmen, de du såg av den var de något att se?

Kram

2016-01-13 @ 19:46:58
URL: http://baralite.blogg.se
Postat av: Yohanna af Skovde

Jag har aldrig vart på barnvagnsbio! Tror inte det finns här men hade vart kul!

2016-01-13 @ 20:26:09
URL: http://yohannaafskovde.se/
Postat av: Mamma/mormor Lena

Hahaha! Är jag förvånad 😃?

2016-01-13 @ 22:23:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0