Gott nytt år

Igår hade jag bestämt mig för att vi skulle ta några fina familjefoton, när vi alla var så fint klädda. Här kommer det bästa:
 
Notera att Julie leker kycklingdansen, ingen av ungarna tittar in i kameran och den stora avsaknaden av föräldrar. Vi lyckades alltså inte ta ett enda familjefoto.
 
Förutom fotobristen var nyår mycket lyckat. Vi var hos Josse och Stefan. Maten var god, vi höll oss vakna, Sienna skötte sig och Julie lyckades somna i vagnen i hallen. Tyvärr vaknade knubbsälen när vi kom hem, och ville inte somna om förrän 03:30. Sedan gick hon upp 7. Däremellan vaknade hon ett par gånger. Hade kanske funkat om hon inte bråkat natten innan också, så att jag bara fick några få timmar då med. Nu är jag inte ens trött, jag är en vandrande medvetslös. Kim med. Det positiva är att barnen också verkar trötta, så idag ska chillas och powernapas på hög nivå.
 
Gott nytt år!

Kommentarer
Postat av: Mirre

Så söta och roligt att ni hade ett trevligt nyår, synd att det vart seg natt då bara

2016-01-01 @ 10:16:31
URL: http://nouw.com/sweetwords
Postat av: Cissi

Trist med såna nätter, men det blir bättre och du är verkligen inte ensam...

Här höll Emma igång till 1, då gick jag och la mig hos henne... Vaknade vid 1.30 av att Alice vaknade så då gick jag ner för prinsesstornet och sov i slottet en stund, vid 2 startade jag diskmaskinen och vid 4 vaknade Iris igen... Marcus låg hos henne, men hon ville ha mamma så då bytte vi ;) Fick dock sovmorgon till 8.30! ;)

Hoppas ni får en fin start på nya året

2016-01-01 @ 13:00:19
URL: http://nastanperfekt.blo.gg
Postat av: mamma/mormor Lena

Hoppas ni har återhämtat er under dagen :)

Svar: Julie aka lillboss
Lisa

2016-01-01 @ 16:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0