Bokmalen framme igen

Jag kan inte låta bli att läsa. Vissa människor har hobbys, som att måla, sticka, rida eller spela golf. Jag läser. Gärna i samband med ett bad och godis. Nu när de sjutton böckerna jag lånade av Mia för ett tag sedan (där alla hade ungefär samma handling) är slut så var jag lite knäckt. Den sista tog slut i måndags och sedan dess har jag funderat på om jag känner någon jag kan ragga böcker av. Den enda jag kom på bor i Höör, så jag klickade in mig på adlibris istället. Fraktfritt och fyra pocket för 149 kr. Ungefär vad min ekonomi tillåter just nu. 
 
Mycket nöjd med min lilla blandning. Visserligen hade jag helst läst en av Gillian Flynn eller Jojo Moyes, men eftersom jag läst deras böcker i lite snabbare hastighet än vad de skriver dem, så får jag helt enkelt nöja mig med lite andra författare så länge. Här tre för mig okända och en som är kul och lättläst.
 

Kommentarer
Postat av: Tina

Deckare? Jag har en massa av Michael McConnely om det är av intresse.

Svar: Gärna! :)
Lisa

2016-06-17 @ 15:03:35
Postat av: Mamma/mormor Lena

Läs ut dom snabbt o lämna till mej :P

Svar: Den som jag trodde var av en författare som jag läst innan var inte det... men den är verkligen askul! Jag älskar den. Du får den nog i Hästveda.
Lisa

2016-06-17 @ 21:14:47
Postat av: Katja

storytel <3 fast då får man lyssna istället men oj vad det är värt det! Så många böcker och man slipper förvara dem när man läst dem.

Svar: Hahaha jag hör så jäkla dåligt att jag nog hade missat alla viktiga poänger. Dessutom älskar jag att läsa!
Lisa

2016-06-18 @ 01:08:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0