Höörhäng

Jag, Sienna och Julie hängde ute även idag. I brist på egen trädgård tog vi tåget till Josses i Höör, vilket var supernice. Det enda som fattades var en liten pool, men den kommer förhoppningsvis nästa sommar när Josses Vincent är lite större. Efter ett tag ville Sienna gå till en lekplats, så jag lämnade helt kallt Josse och hennes polare och drog med mig ungarna till närmsta ställe, och rastade Sienna medan Julie sov. Efter 1,5 kände jag att det var dags att vara lite social igen, och gick tillbaka. Skönt när man är så bra vänner att man kan bryta de sociala koderna helt. Nu sitter jag och försöker plugga ikapp fyra dagars skolarbete. Går sådär. Hade gått bra mycket bättre om jag haft böckerna, måste jag erkänna, men de är fortfarande utlånade. Så mycket för att vara snabb på att ställa sig i kö på bibblan. Kanske värt att ge upp och se veckans avsnitt av Game of Thrones istället. Det är lite, men faktiskt inte mycket (snacka om att ha valt rätt jobb!), mer spännande att konflikthantering, ledarskap och gruppocesser. 
 
 Två timmars powernap i vagn. Sköööönt! 
 
Tuffing som sedan hittade nya kompisar
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Yohanna af Skovde

Oh, finns mycket i livet jag hade bytt ut mot ett avsnit GoT. Typ disken, städa, etc osv :) Hoppas det går bra med pluggandet!

2016-05-09 @ 21:37:54
URL: http://yohannaafskovde.se/
Postat av: Marie

Skönt med vänner som man kan komma och gå till sådär då man besöker dem och härligt att hänga i en trädgård, skönt med en tös som sover i vagnen under tiden

2016-05-09 @ 21:49:09
URL: http://sweetwords.se
Postat av: Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF

Åh va mysigt :) Jag måste börja se GoT någon gång.. Får aldrig tummen ur ;P Och ja jag vet att jag är efter haha

2016-05-09 @ 22:59:37
URL: http://jennifers.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0