Listdags igen!

Hittade en lista på Yohannas blogg, som jag inte kunde motstå att sno. Ääälskar listor! Vilket jag inte alls tjatat mycket om. Typ.

Min äckligaste mat: Blandfärs. Det är inte bara från många olika djur, det är till och med från olika sorters djur! Gris och ko blandat. Och jag har en känsla av att det inte är de fräschaste bitarsa de maler ner. Dessutom luktar det... apa. 

Min godaste mat: Pasta! Älskar pasta. Framförallt min självuppfunna vegetariska lasagne. Så god!

Hatväder: Blåst och mulet och slaskigt.

Älskväder: Härliga sommardagar! Älskar värmen.

Då tappar jag humöret helt: När jag är hungrig. Märker att jag är sur, men det är alltid någon annans fel. Kims, troligtvis. Eller grannens, brevbärarens, Julies, dammsugarens, hårborstens, kastrullens... Inser dock mitt misstag efter att jag gormat och skrikigt... och ätit. 

Då blir jag på riktigt bra humör: När jag skrattar. Och när andra skrattar. Älskar att skratta. När Julie snubblade i en låda idag var mycket lyckat. För alla utom henne.

Sämsta musiken: Jag är en hemsk person, men jag har svårt för nästan all musik. Kim är knäckt.

Bästa musiken: Musikaler! Les Miserables On my Own är svårslagen. Och allt från Rent! Och Kristina från Duvemåla! Som sagt, älskar musikaler.

Värsta tiden på dygnet: Sent på kvällen. Jag är astrött och stressad för att få för lite sömn. Ingenting fungerar och jag är alltid gråtfärdig.

Bästa tiden på dygnet: När ungarna precis lagt sig. Massor av egentid, och godis, framför sig. Bok, bad, serietittande. Chill!

Mitt sämsta humör: Hunger och trötthet kombinerat kanske. Och stress. Jag inser att jag inte är en helt harmonisk varelse.

Mitt bästa humör: När jag skrattar. Älskar att skratta.

Sämsta grejen jag äger: Just nu känns det som att vårt hem håller på att falla ihop. Mammaledigheter och plugg har satt sina spår på ekonomin. Ikeahuset rasar? Men det sämsta är kanske dammsugaren. Den är ihoptejpad på 3 ställen, samt sitter fast på ett ställe där den inte ska göra det.

Bästa grejen jag äger: Mobil? Dator? Min säng kanske? Älskar att sova. Eller mina böcker! Förutom ungarna då. Äger jag dem?

Värsta personligheten: Självcentrerade människor. Min pappa och Kim ligger risigt till där ibland. Och folk som säger "jag är för snäll". Nej, du är mesig. Jag gillar inte mesiga människor heller. Stå på dig!

Bästa personligheten: Roliga människor! Och framförallt glada människor. Såna som man känner "du har fattat det, du har meningen med livet". Det vill jag uppnå. Att vara genuint glad. Då blir inte alla jobbigheter så jobbig, för man har grunden. 

 

 Två varelser som gör mig otroligt glad

 


Kommentarer
Postat av: Mamma/mormor%25252525252520Lena

Känner igen mej i mycket! Bästa personligheten, det är ju jag :p! Musikalerna. Tjurigheten vid lågt blodsocker. Älskar att sova och att skratta. Dammsugaren- kolla med syrran, har hon inte en extra ? Annars köper jag en ny till er! Nä- du äger inte ungarna. De är ett lån. Njut allt vad du kan av dom- det har jag alltid gjort av mina knäppungar, och hoppas på att få fortsätta med det i minst 20 år tlll ;)

Svar: Du njöt inte av oss när vi var 10-18 år, eller vad du sa. 😜
Lisa

2016-11-14 @ 19:20:32
Postat av: Marie

Ja glada possitiva människor gillar jag med, gillar inte heller egocentriska. Samt fläskfärsk/ eller nörfärs, nej neh, nötfärs ska det vara =D

2016-11-14 @ 22:41:22
URL: http://sweetwords.se
Postat av: Annika%20

Här finns en dammsugare! Jag har ju roboten som Sienna nobbade 😂.

Svar: Hahahaha ja, fail! Vad var det hon valde istället? Den lilla elefanten va?
Lisa

2016-11-15 @ 14:21:11
Postat av: Tanja

Kloka du !

2016-11-17 @ 19:31:11
Postat av: Mamma/mormor

Näääää- mellanstadiet 10-13 .. då var ni SÅDÄR charmiga :p

Svar: Hahahahahahaha det är ju så gamla mina elever är nu! Och de är svinroliga!
Lisa

2016-11-29 @ 23:45:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0