Ölkväll

Igår var jag och Kim ute och drack öl. Han fyllde år, så vi tänkte det kunde vara kul att komma hemifrån. Vi skulle dock vara hemma senast klockan 23, sa vi till farmor som passade ungarna. Känns som en lagom tid när minstingen går upp mellan fem och sex varje morgon. Först tog vi en öl på Mascot. Där var vi alldeles för gamla. Sedan testade vi Square side. Där var vi alldeles för unga. Och nyktra! Sist gick vi till Alazee, med målet att bara ta en snabb öl, lyssna på lite karaoke och sedan dra hem. I samma sekund som jag svepte sista klunken steg en gammal vän till oss genom dörren. Vi har inte setts på fyra år. Omedelbart beställdes en ny öl in. Och sedan en. Och sedan en.. vi kom hem klockan 02. Så skönt att Julie gav oss sovmorgon till sex. Denna dagen har inte gått så fort...
 
Hade beställt en bok till Kim. Den kom till butiken klockan 19 på kvällen, dagen innan Kims födelsedag. Kim lägger sig alltid senare än jag. Fick alltså improvisera och slå in presenterna i badrummet medan jag "tog en dusch". Presenten hämtades när jag "gick på en promenad med Mia". 

Kommentarer
Postat av: Mamma Malin

Oj kul att det blev längre än beräknat och alltid roligt att träffa gamla vänner mitt i allt! Smart med inslagningen med ;)

2016-11-20 @ 12:18:43
URL: http://www.mammamalin.se
Postat av: emma. Rehn

Vi var också ute i helgen så igår var jag sjukt trött, men kul hade vi!

2016-11-20 @ 20:15:42
URL: http://emmasofierehn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0