Vilken stämning

Var på julmarknad på slottet idag. Tänkte att det kunde vara en kul grej för ungarna. Det var det inte. Alldeles för mycket folk, för kallt och för få barnsaker. Low pointen kom när jag stod i korvkö medan Kim snackade med en polare. Innan han gick hade han nämligen gett mig en mugg kaffe, vilket låter som en snäll grej.. men resulterade i att jag saknade en hand och hade en hysterisk Julie som skrek och drog i mig eftersom hon ville smaka. Väl framme vid betalningen hade Sienna försvunnit, Julie kastat sig och sin mössa på marken, och jag höll i en kaffemugg, ett bankkort, två korvpinnar, två drickor och försökte desperat att trycka ner de jävla korvbröden i fickan. När ungarna hade ätit upp gick vi hem. Mycket mysigare. Nu har vi gjort ett pepparkakshus och placerat barnen framför youtube. Chilldags!
 
Julie fattade hur man gjorde! Sedan visade Kim henne att man kan smaka bitarna också. Då gick det utför...

Kommentarer
Postat av: Yohanna af Skovde

Det där känns väldigt verklighetstypiskt. Tror fler har det så än den där rosaskimrande dagen när allt bara var perfekt och man typ råkade hitta en 500-lapp på marken samtidigt. Det lät dock väldigt mysigt med pepparkakshusbygge och chill!

2016-11-27 @ 20:15:14
URL: http://yohannaafskovde.se/
Postat av: Mirre

Tänk att det alltid blir så, att det inte blir bra när man tror det ska bli så, men de ggr då man måste vara hemma då vill de ej osv,

Ja inte lätt att veta vad man ska göra många ggr

2016-11-27 @ 22:39:31
URL: http://sweetwords.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0