Familjestatus

Julie är piggare! Det blev hon redan kl 22 igårkväll. Och valde då att vara vaken till 03. Rätt missnöjd med att vi andra inte ville vara vakna upptäckte hon några nya tonarter och satsade istället på att få liv i grannarna. Hon har ingen feber och har testat att käka lite makaroner och lite tacos igår. Då tjöt jag av glädje. På riktigt. Ni skulle ha sett Kims och Siennas miner. 
 
Sienna var mycket nöjd över att få komma tillbaka till dagis. Hon må visserligen tjata om sitt gamla då och då, men hon ääääälskar det nya! Framförallt när familjen är trött och tråkig där hemma. 
 
Jag är rätt ynklig. Min kropp har liksom inte fått en chans att vila sig, så istället för att bli bättre känner jag mig skummare och skummare. Fantastiskt då att jag har missat en hel veckas föreläsningar, så att jag inte kan vara ledig en enda dag till. Det firar jag med att köra fyra maskiner tvätt, eftrrsom vi missat två tvätt-tider i helgen. Inte lätt att hinna tvätta när man ska hänga på akuten och annat trevligt. 
 
Kim är på jobb. Jag skickade ett sms till honom kl 11, där jag skrev "ring inte på två timmar. Julie har precis somnat och jag ska försöka vila". Råkade skicka det till fel jobbnummer, vilket betydde att smset ringdes in och lästes upp. Vilket stod som missat samtal på Kims mobil. Vilket ledde till att han ringde. Fail?
 
Ikväll är planen: Sienna och Julie ska däcka senast kl 19 och sova heeeela natten till minst 06. Jag hålla mig vaken till minst kl 19. Kim spela fotboll. 
 
Tänkte Julie kunde få leka av sig lite innan lunch. Efter en kvart var damen nöjd och ville hem och sova. Rätt skönt, för jag hade satsat så mycket på att klä henne rätt att jag glömt jacka till mig själv. Och det var kallt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0