Julie update

Julie update: fick tid på vårdcentralen. De sa att hon bara hade en tuff förkylning och tandsprickning. Alltså ingen Poltergeist. Hade känt mig lättad om det inte varit så att ungen bara varit vaken i fyra timmar idag- totalt. Och att det enda jag fått i henne idag- en halv liten merdricka, tre matskedar glass och två coctailtomater- spyddes upp när hon satte en äpplebit i halsen. Min lilla knubbsäl har seriöst aldrig varit så här dålig. Jag får inte ens i henne smoothies, trots alvedon. Stackars, stackars Julie. Och stackars mig, som ska vara hemma själv med en rastlös Sienna och en ynklig Julie imorgon när Kim jobbar. Men det finns en positiv sak: jag får gosa precis hur mycket jag vill! ...undra om det är därför min hals känns tjock och gör ont, och jag känner mig skumt trött...? 
 
I morse. Den enda drickan jag fått i henne (tydligen inte en mer?), som hon dessutom spytt upp. Ska ge ungen tre liter välling snart. Och kanske ersättning? Det innehåller ju en del bra saker som min hemmagjorda välling inte gör.

Kommentarer
Postat av: Tina

Ge näringsdryk annars. Kan klara sig bra länge på det oxå.

2016-09-16 @ 17:34:35
Postat av: Marie

Ohh men snuffsan, stackarn, ja det är jobbigt att vara själv med dem sådana ggr och ja jobbigt då man inte får i dem något, det är ju ett tecken på att hon har ont i halsen

krya på sig

2016-09-16 @ 21:39:15
URL: http://sweetwords.se
Postat av: Mamma/mormor

Lilla Bebis- det måste vända imorgon! Dricka o kissa, viktigast. Hallon? Annan frukt?

2016-09-16 @ 22:06:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0