Pizzaslukaren

Fredagskväll, och istället för att ha tvätt-veckohandling-storstäd och en massa aktiviteter inplanerade i helgen, har vi en ynka grej. Julgransplundring på kyrkans barntimme. 1,5 timme imorgon. Chill! Jag och Kim blev så till oss av lathet att vi inte ens orkade laga mat ikväll, utam beställde pizza- med hemkörning! Vilket Julie hanterade galant. Först diskuterade hon ivrigt maten på tvn när vi beställde, därefter tjatade hon om "piiissa" en halvtimme innan hon glatt öppnade hon dörren för budet, för att sist rulla sina pizzaslicar som ett riktigt proffs. Kul att se! Tyvärr tyckte hon att det var lite för gott, för efter 2 stora bitar fick vi sätta stopp och erbjuda grönsaker istället, till Julies stora förtvivlan. Piiiiiiissa! Men med ett päron som muta gick det bra ändå. Älskade lilla knubbsäl. Gott var det i alla fall för oss alla, och nu sover sötnosen. Sienna smaskar godis, sedan blir det sängen även för henne. Jag har storslagna planer på att inviga myshelgen med en tidig läggning jag med. Klockan åtta känns väl lagom?
 
Julie överlycklig, Sienna tjurig, Kim trött på fotande

Kommentarer
Postat av: Yohanna af Skovde

En grymt lagom fredag! Och fredagar överlag är alltid tidig läggning. Oavsett vad så är jag sådär jobbigt trött så ingenting blir roligt så det är lika bra att ge med sig.

2017-01-13 @ 19:40:20
URL: http://yohannaafskovde.se/
Postat av: Mirre

Så skönt att bara göra det spontant och enkel och vår lilla skitgris helt enkelt, hon är magsjuk hon sover också sedan 19:15, så nu sitter vi här och myser =D vår tös har också gått äta lite godis förut =D

2017-01-13 @ 20:15:55
URL: http://sweetwords.se
Postat av: Mamma/mormor

Piiiissssa hahaha! Sov gott, här blir det också tidig nattning 😊

2017-01-13 @ 21:05:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0