Siennasaknad

Sienna sov över hos min mamma en extra natt, för lite egentid med mormor. I morse, när Julie efter en stökig natt vaknade klockan 8:30, var jag rätt nöjd med det. Sedan fick jag veta att Sienna sovit till 9. Vid frukosten var jag nöjd med att slippa Siennas tjatter, tills jag insåg att Julie blev rastlös av att inte ha den underhållande syrran mittemot. Och därför betedde sig helvilt. Mysigt att gå en långpromenad i solen, bara jag och Julie. Jo, visst var det skönt att slippa dra till en lekplats i denna iskylan, men Julie hatade promenaden och ville bli buren. Medan jag släpade på vagnen då? Inte en chans. Hon skrek alltså hela promenaden. Chillpausen när Julie sov var skön, men det är den med Sienna med för hon får alltid kolla på surfplattan då. Så det var liksom ingen skillnad. Och eftermiddagsleken utan Sienna är så trist! Tror att vi saknar henne rätt mycket. I vissa fall är det lättare med ett barn än två, men inte i alla. Två roar varandra rätt bra, och hjälper varandra och mig. Dessutom är det roligare med två! Sammanfattning- vi saknar Sienna. Kom hem nu?
 
Innan vrålandet började

Kommentarer
Postat av: Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF

Jag kan verkligen förstå att det underlättar med två i många situationer :) men bra att få sakna varandra lite med så man inser det hahaa

2017-01-05 @ 22:34:59
URL: http://jennifers.nu/
Postat av: Mamma/mormor

Sienna saknade er SÅDÄR kan jag säga :p. Mohahahaha #taskigmårrmårr

2017-01-05 @ 23:22:17
Postat av: Mamma Malin

Åh, jobbigt när det blir så. Kan tänka mig att det blir så här också om något år eller två men Charlie var ju hos mormor och morfar i mellandagarna och det var ganska skönt att bara ha ansvar över ett barn en stund, även om vi såklart saknade honom :)

2017-01-06 @ 08:58:19
URL: http://www.mammamalin.se
Postat av: Yohanna af Skovde

Det där märker vi av när Elliot är hos hans mamma. Visst är det mysigt med egentid men han är Fionas superhjälte så hon blir bara skitglad när han kommer hem :)

2017-01-06 @ 13:19:34
URL: http://yohannaafskovde.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0