Rätt pinsamt

Idag är Siennas och Julies sista dagisdag innan sommaren. Egentligen är jag ju klar med skolan (bet ihop och skickade in uppsatsen igår), men de får gå sin sista dag. Och Sienna ville såklart äta en sista frukost med kompisarna, då hon går vidare till annan avdelning nästa år. Så upp vid 6:30, skulle sticka vid 7:15. Men Sienna skulle bara rita klart en sista teckning till en fröken, så vi blev lite sena. Började bli lite halvstressad. Joggade bort till cykelgaraget, stack in nyckeln och puff- inget hände. Någon har stoppat nåt i låset. Försökte bryta upp garaget. Kommer aldrig bli tjuv. Panik. Kim har bilen, går vi till dagis kommer Sienna missa sin sista frukoststund, och det går ingen buss dit från oss. Sprang in till fastighetsskötaren: "hjälp mig att bryta upp låset!" vrålade jag i deras frukostrast. De log lite och tänkte fortsätta med sitt. Jag väntade och höll tydligt upp dörren för dem. Kollade hysteriskt på klockan. De gav upp och begav sig mot garaget. Gick inte att rädda låset. Gick inte att bryta upp dörren. De fick bända bort plankor för att kunna sticka in armen. Lagom till de bryter loss första plankan slår det mig- min cykel är inte där. Jag ställde den ute igår och glömde den. De står och bryter upp ett cykelförråd i stress för att en halvgalen hyresgäst tvingar dem... och så är det i onödan (inte riktigt, för brytas upp måste ju dörren. Men inte i panik just då). Svett av tidsbrist ersätts av skämselsvett. Hur ska jag kunna dölja detta för dem? I samma ögonblick som de får upp dörren kommer jag lättat på att Siennas cykel faktiskt är kvar där inne. Rycker ut ungens cykel, tackar fastighetsskötarna och springer bort och hämtar min- medan jag ber att de inte ska fundera på varför jag inte tog min först då den ändå var på vägen. Detta hade kunnat bli riktigt pinsamt.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mirre - Sweetwords

Hehe pinsamt =D

2017-06-02 @ 10:25:52
URL: http://sweetwords.se
Postat av: Amanda

Oops haha! Men tur att det löste sig :)

2017-06-02 @ 20:08:06
URL: http://amandalarsson.nu
Postat av: Mamma/mormor

HAHAHAHAHA! Och Sienna fick sista frullen med gänget :)

Svar: Yes! 😁
Lisa

2017-06-02 @ 21:46:21
Postat av: Anonym

Haha, så kan det gå!

En helt annan sak, sörjde inte du en gång när en viss smak av Marabou försvann? Ja, jag lägger viktiga saker på minnet. Var det jordgubbar? I så fall finns den i limited edition nu, men det har du kanske redan upptäckt? Fanns ganska många på Ica Maxi Västra hamnen.

Svar: Tack för tipset! Jag har redan upptäckt dem- öppnade ett i ren och skär lycka, tryckte i mig 200g.. och insåg att det bara var sådär. Dessutom fick jag halsbränna också, något som jag inte haft på 1,5 år sedan chokladet försvann. Snacka om besvikelse. Men jag har upptäckt marabou japp nu. Och min nya kärlek- toffee helnöt! Så himla god!!
Lisa

2017-06-03 @ 12:07:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0