Sjuk lama

Jag är sjuuuuk! Har inte varit det på typ sju år. Eller, jag har varit sjuk, men jag har aldrig missat jobb pga det. Först hade jag inte råd, sen kunde jag inte vara borta pga jobbpraktik eller plugg, och sen kunde jag inte missa det pga vikariebrist. Men idag är det studiedag, och jag kan vara hemma! Skönt att inte sitta och hosta och snörvla och kämpa på jobb.. men attsingen vad skumt det känns. Som att man skolkar, typ. Dessutom vet jag inte vad jag ska göra. Jag orkar ju inget, men jag sov 11 timmar inatt så jag kan inte sova. Min serie är slut! Synd att jag inte visste att jag skulle bli sjuk; då hade jag sparat en halv säsong. Jag orkar inte läsa. Vill inte bada, för jag är redan supervarm och lite yr. Och är inte ens sugen på godis! Detta måste vara någon form av extentiell kris. Håller tummarna för snabbt återhämtande, för ikväll är det faktiskt lov! Och då kommer en vecka full av roliga planer, som minsann inte ska ställas in. 
 
Sienna och Julie har inte heller aptit vid sjukdom. Detta är deras löjligt små portioner förra veckan. Och då fick vi ändå kämpa för att få i dem de fem tuggorna. På bilden har de alltså inte börjat äta än!

Kommentarer
Postat av: Netti Starby

Vad tråkigt och krya på dig! Kramis

2018-02-16 @ 10:14:03
URL: http://nettistarby.blogg.se/
Postat av: Mamma/mormor

Existensiell #språkpolisen 😜

Svar: Hahahaha tror tom att jag googlade ordet för att jag var osäker. Suck.
Lisa

2018-02-17 @ 13:39:23
Postat av: Linnéa Lundgren

Usha det är inte kul att vara sjuk! Här har jag en liten febrig en som inte heller här aptit, en köttbulle o 2 makaroner till lunch..... får lite smått panik när hon inte äter 🤔

2018-02-18 @ 17:38:00
URL: http://mamanea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0