Bebis med beroende

Klockan är halv tio och Sienna är övertrött. Jag trodde nämligen inte att hon var trött på riktigt vid halv nio när hon började ge signaler och la henne därför inte då. Och nu har lilltjejen brutit ihop. Hur är det möjligt att vara övertrött när man har sovit i 12,5 timmar och bara varit vaken 2? Ungjäkeln sover för sjutton mer än vad jag gör, och då missbrukar jag ändå nästan sömn. När jag bodde i USA skrattade våra släktingar åt mig eftersom jag sov mer än deras dotter McKenzy, som då var fyra. Men nu har jag alltså fått en avkomma som klår mig med hästlängder. På tal om hästar så har Sienna börjat äta som en häst igen efter att vi slutade med mat med klumpar i. Vi riktigt ser hur valkarna växer och det är hemskt härligt. Nu hoppas vi bara att vårt matpeppande inte leder till att vi får en grymt matberoende och överviktig unge i framtiden. Än så länge är det dock lugnt, då Sienna bara har ett BMI på 15,6. Det hade min morfar gillat. Han är 82 år och mäter sitt BMI två gånger om dagen; före och efter promenad. På tal om beroenden, liksom.
 
Trött men icke valkig avkomma

Kommentarer
Postat av: Renata

Så liten...

Vi har också gårt tillbaka till 6månaders mat nu. Aptiten är sådär här hemma... :( ska nog ta och gå o väga henne för jg tror knappast hon har ökat. Inte ens fruktpure vill hon ha.

2013-02-09 @ 10:20:41
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Amanda

Mäter han sitt BMI två gånger om dagen?! Är det så stor skillnad på morgon och kvällsvikten? Helt galet!!:-D

2013-02-09 @ 10:34:31
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: thilde

Jag och sienna har samma BMI!! Du får nog göda mig med :p
Mem varför mäter din morfar de två ggr per dag? Kan ju knappast skilja haha ;)

2013-02-09 @ 11:19:32
URL: http://Thiilde.blogg.se
Postat av: lena karlberg

Vilket gulligt foto på Bebis-Sienna, gillar spretet med stortån:D Måste ta min far lite i försvar- han ÄR fixerad vid sitt ( och andras ) BMI- mycket stolt över sin vikt som "är samma som när jag låg i lumpen".
Meeeeeen.......han väger sej nog bara en gång om dagen, hahahahaha!

2013-02-09 @ 11:42:50
Postat av: Daniela

Åh, så söt hon är!

Jag har en bebis med valkar och enormt goa runda kinder med. Brukar fråga maken ibland om han tror att jag övergöder honom... Men är man en liten kille som är hungrig jämt och ständigt, så är man. Nåja, det springer han nog av sig när den tiden kommer.

Kram

2013-02-09 @ 21:18:07
URL: http://panylund.blogspot.se
Postat av: cuison

Ibland blir Peanut övertrött bara jag plockar upp henne ur sängen. Jag har ingen aning om hur dom gör för att bli aå otroligt utmattade och gnälliga men det liksom sker då och då ändå. :)

2013-02-09 @ 21:57:52
URL: http://www.cuison.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0