Det kunde lika gärna varit tisdag...

Idag är en lite kämpig dag. Siennas nyfunna vetskap av att man kan stå upp i sängen verkar ha fått henne att glömma att man kan ligga i den också, och att få henne att somna stående har visat sig rätt tufft. Ännu värre är det när hon vaknar till på nätterna eftersom hon numera inte kan somna om utan hjälp. Hon har liksom inte insett att det går att lägga sig igen när man ställt sig. Och ställa sig måste man ju! Även om man är dödstrött och halvt medvetslös. Så vi är trötta här hemma, både Sienna och jag. Och just nu skriker hon i sängen och tycker att det här med powernappar är jobbigt stående, medan jag tycker det är jobbigt att gå in där för sjunde gången på tre minuter för att lägga ungen ner. För att göra det bättre ska vi till tandläkaren om några timmar, för att äntligen få bekräftat om jag har ett hål eller inte. Och eftersom den förra tandläkaren ställde in med en timmes marginal och sedan stängde kliniken under ett par veckor har jag bytt tandläkare till en som ligger närmare. Fast denna har trappor och inte hiss. Då jag redan hade barnvakt till förra gången har jag struntat i det nu. Alltså ska jag ta med mig Sienna. Övertrött. Och utan vagn eftersom jag inte kan släpa den upp för trapporna. Och det känns sådär att muta henne med majskrokar medan vi är hon tandläkaren. Att muta barn med mat är väl inte riktigt deras motto? Så det lär bli skrik. Dessutom har inte Kim fått lön idag. Och min mammapenning täcker inte ens hyran. Och våra sparpengar använde vi i förrgår när vi betalade resan. Varför inte betala hela direkt, tänkte vi? Och han som fixar deras löner jobbar inte för tillfället.
Det kunde lika gärna varit tisdag...

Kommentarer
Postat av: Daniela

Det låter som en tuff start på veckan! Men då får vi hoppas att Sienna är jättesnäll o att du kan muta henne med mat i smyg o att du inte har några hål o därmed sparar lite pengar...

Kram

2013-02-25 @ 09:16:59
URL: http://panylund.blogspot.se
Postat av: lena karlberg

F´låt- men jag kan inte låta bli att skratta :)Men Kim ska inte finna sig i att inte få lön, det får hans arbetsgivare se till att han får så att alla räkningar kan vara betalda senast torsdag!

Svar: Tack för hjälpen idag!
Lisa

2013-02-25 @ 09:41:13
Postat av: Renata

Usch vad tråkigt... :( men du, det att hon inte kommer till ro kanske har med vagnen att göra? Min bvcsköterska sa att barn som är väldigt aktiva kan få svårt att sova när de sitter framåtvända :/

Håller alla tummarna för att det ska gå bra hos tandläkaren!! Kram till er

2013-02-25 @ 10:19:21
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Thilde

Styrkekram! Men det med lönen får de fan fixa! Inte ert problem att lönenissen inte jobbar, då får nån annan lösa det åt er! Ring och skäll på alla ni kan till nån fixar! ;)
Lycka till hos tandläkaren och hoppas sienna däckar hårt snart!

2013-02-25 @ 10:44:56
URL: http://Thiilde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0