Hemsk dag

Idag har inte varit en bra dag. Sienna slog rekord i att vakna flest antal möjliga gånger inatt och skrek säkert åtta gånger. Vad hon ville? Ha nappen, som hon själv kastat bort, och täcket, som hon själv kastat av. Men jag har googlat och förstått att det är vanligt med en sådan period när de har fullt upp med att utvecklas, och min lilla flicka är definitivt inne i en utvecklingsspurt! I alla fall, med tidsbrist, en vagnshatande unge och en regnhatande mamma gav vi oss iväg på dagens ärende. Målet var att köpa present till Kims lilla kusin och kompisar till mig som ska ha tjejmiddag på lördag. På BR hittade jag en sak som Sienna bara måste få när hon fyller år och där sprack min budget. Tyvärr har jag vant mig vid att föra över pengar via mobilen och hade därför inte brytt mig om att kolla hur mycket jag hade på kort-kontot. Och de hade inte täckning på triangeln. Och inte utanför heller. Eller på Malmborgs. Och mamma (min utlånare nr 1) svarade inte. Syrran nappade och sen kunde jag shoppa! Men då började Sienna bli hungrig, butiken jag skulle handla till mina kompisar i hade lagt ner och det regnade värre än en monsun. Jag misslyckades med vad en av kompisarnas pojkvän tipsat om att jag kunde köpa och köpte istället det han sa absolut inte var en bra idé. Så kan det gå. På vägen hem upptäckte jag en buss och hoppade ivrigt på den så att mitt stackars barn inte skulle svimma av hunger, innan jag upptäckte att den åkte på fel håll. Jag bad seriöst föraren att stanna mitt i gatan. Han såg väl paniken i mina ögon (eller hörde vrålen från ungen) och gjorde mig till viljes. Sedan kom vi äntligen hem. Nu ska jag gräva ner mig reseten av dagen.
 
Fynd på BR. 299 kr istället för 749! Sienna blev kär i den Elin fick när hon fyllde 1 år, så vi var bara tvungna att köpa en likadan. Nu har vi härmats med både gungdjuret och denna. Farligt att låta barn gå på födelsedagskalas.

Kommentarer
Postat av: thilde

Men usch! Jag blev seriöst kallsvettig bara av att läsa detta inlägget, haha. Men bra du fick fynda lite iaf, fokusera på det när du ser tillbaka på dagen :p

2013-02-04 @ 16:24:33
URL: http://Thiilde.blogg.se
Postat av: lena karlberg

Phuuuu vilken dag! Tur Sienna fick en belöning för att hon stod ut ;)Men imorgon är det tisdag.......:)

2013-02-04 @ 18:04:05
Postat av: Elin

749 kr för den fula leksaken?! Säkert rolig, men fy vad ful! Tur du lyckades fynda den till reapris!

Vi ses imorgon.

2013-02-04 @ 21:49:36
URL: http://pysselochpaket.blogspot.com
Postat av: Daniela

Vilken dag! Det låter riktigt jobbigt...

Vad härligt med en festkväll tillsammans med sambon. Skönt att det fungerar med barnvakt!

Kram

2013-02-04 @ 21:58:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0