Saker i ens handväska

Tjejer är över lag fenomenala på att ha med sig saker i sin handväska. Själv fick jag nästan lite ångest när jag insåg att både handväska och blöjväska blir lite rörigt, och att jag var tvungen att välja ut det viktigaste från min väska för att trycka ner bland blöjor och tvättlappar. Men jag överlevde det. Jag undrar om Madde kommer att klara samma problem i framtiden, då hon igår under vårt besök på Vapiano fiskade upp en klädroller ut handväskan "eftersom hon hade en angora-tröja på sig". Det är dock inte det värsta jag varit med om- en gång började en kompis raka benen inne på TGI Fridays! Jag kan säga att inte ens de goda jordgubbsdaqurisen jag hade i systemet gjorde det mindre pinsamt.
 

Kommentarer
Postat av: Madde

Det gäller att vara förberedd :)

Svar: haha du anade kanske att bilden skulle hamna här? ;) Jag dissar dig inte, jag säger bara att jag är glad att det inte var en rakhyvel du drog fram!
Lisa

2013-02-23 @ 13:29:54
Postat av: Zandra - Syskon i magen

Ja vi hade inte bestämt namn på dottern förrän efter hon kom och det tog tid för mig att vänja mig vid Minnah. Vi tog det efter Minnah som va med i Idol för två eller tre år sen :)

2013-02-23 @ 15:30:26
URL: http://zandratuttanandersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0