Tisdagslista

  • Igår när Kim kom hem från jobb sa han "bokrean börjar i morgon. Varför tar du inte 500 kronor och handlar för?" Yey, sambon har koll! Och han tänker på mig. Och jag får slösa pengar på böcker! Jag smälte lite.
  • Bokrean var awsome! In och ut på 20 minuter, med två kassar fyllda. 6 böcker till mig, 4 till Sienna och 1 till Kim. Helt rättvist alltså.
  • Jag har promenerat så mycket idag att jag fått blåsor på fötterna, kramp i trampdynorna och motion i massor. Ett stycke mamma kommer att sova gott ikväll!
  • De i föräldragruppen förstod inte vårt problem med att Sienna inte somnar i sängen; de har nämligen inte testat att låta sina ungar somna där! De låter istället barnen somna i deras armar, vilket jag efter 50 minuters kämpande testade med Sienna idag- och det funkade! Inte bra i långa loppet, men en mycket trevlig och mysig nödlösning.
  • Sienna har varit pigg och glad hela dagen trots knäppa tupplurar och släpande till bokrean.

Kommentarer
Postat av: lisa

Visst är den metoden lite speciell, men har hört utav folk som använt sig utav den har tyckt att det funkat jätte bra. Annars är sista utvägen att ta hjälp utav en nanny ett par timmar. Eftersom jag är själv hela veckorna så orkar jag inte om jag inte får sova.

2013-02-26 @ 18:50:21
URL: http://Lisajadeholt.blogg.se
Postat av: Renata

Vi låter också iris sova uppe i famnen faktiskt. Inte så bra i längden för det börjar bli tungt och bökigt så först provar jag att lägga henne i sängen. Ibland går det med oftast inte.. Men men bara hon sover! :)

2013-02-26 @ 19:02:53
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Amanda

Viggo somnar alltid vid bröstet efter att jag försatt honom i matkoma, så himla gosigt så kommer antagligen hålla fast vid det tills han blir 18, minst! ;-)

2013-02-26 @ 19:32:25
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: Cuison

Peanut somnar bara om jag ammar henne till sömns eller om hon blir vaggad i famnen av pappa. Mysigt och en bra nödlösning, visst. Men i det långa loppet är det jäääättejobbigt. Tur att man planerar fler barn så att man kan försöka lära dom rätt från början. :)

2013-02-26 @ 22:59:21
URL: http://www.cuison.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0