Blädag

Ibland känner man sig rätt ynklig. Ena läraren vabbade idag, och jag tog hennes lektioner. Ungarna betedde sig för jävligt. Alltså, de var till och med värre än vanligt. Efter 2 timmars mobbing av varandra och av mig kände jag att jag höll på att bryta samman, och ville rusa ut ur klassrummet och stortjuta. Men då de är så ocharmiga och osympatiska tänkte jag att då kan jag lika gärna mingla med ett gäng hyenor istället, så det kändes inte om en bra idé. Jag gjorde det näst bästa och skällde ut dem efter noter. Det gick också sådär, men jag har i alla fall en del av min värdighet kvar. Trodde jag. Men så fick jag ett otrevligt svar på ett mejl som jag hade skickat till min chef.t. Min förra chef och jag hade nämligen en deal som gjorde att jag jobbade över obetalt varje dag, men i gengäld fick betalt ledighet på loven... och jag anade lite att vår nya chef inte skulle vara odelat förtjust i denna överrenskommelse, och kände att det var bäst att jag mejlade och frågade. Det hade jag rätt i. Så nu ska jag på möte med henne. Någongång. Hon kunde nämligen inte boka in tio minuter med mig, utan jag måste springa och kolla hennes schema varje dag, och hoppas att jag prickar in en lucka före någon annan. Känns ju stabilt. Där rök resten av min värdighet. Nu ska jag gräva ner mig och kolla Walking Dead, och hoppas på en bättre dag imorgon. Hur kass är liksom inte en dag, när inte ens strålande sol råder bot på den deppiga stämningen?
 
Lilla Bus och Giisen kollar Hobbit 2. Barnvänligt och bra.
 

Kommentarer
Postat av: S

Usch vilken dag :( hoppas Sienna ville krama dig mycket när du kom hem. Tycker Ls kramar verkar bra när jag är depp. Å jag hoppas att din morgondag blir fantastisk i gengäld.
Stor kram

2014-03-24 @ 19:27:25
URL: http://lifeofabandwife.blogg.se
Postat av: terese

ungar! jag lider med dej. men tycker du e stark! grym!

ja det är ngt med barns egna omdöme/intresse för egenvalda vänner :) Fick mess igår och nu ska loke leka med sin kompis på fredag. Som oxå heter Loke :)

2014-03-25 @ 08:17:37
URL: http://tesslashes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0