Den svältande busmusen

Sienna är inne i en ätperiod. Hon äter mer än mig och Kim. Hon är alltid hungrig, pratar alltid om mat och slukar enorma mängder vid måltiderna. Jag har seriöst övervägt om hon har lyckats skaffa sig den ökända binnikemasken, för så stor magsäck kan inte min lilla treåring ha. Till frukost, till exempel, åt hon idag en macka med korv, en med sylt, en skål med hallon och vindruvor, och en skål med havrepuffar och mjölk. Allså. Va? Två timmar senare var hon hungrig och ville ha en bulle. Hon fick ett äpple och en clementin. En timme efter det var hon sugen på lunch och önskade sig pannkakor. Jag tyckte synd om det svältande barnet som jag snackat skit om på bloggen, och ställde mig och gjorde amerikanska pannkakor med banan och floursocker. Det tog sin lilla tid, men det kan hon vara värd, tänkte jag. Snopet, när det visade sig att hon egentligen ville ha icas färdiga pannkakor som vi brukar micra. Hon sympatiåt upp mina ändå,  som tur var.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Nu är hon inne i "bunkra-upp"fasen igen. Så bli nu inte förvånad eller orolig när hon om ett par veckor kör "svältamej"-fasen. Så här fungerar hon, och har gjort sen hon var hur liten som helst, hahahaha! Låt henne bestämma, störst chans då till ett sunt förhållande till mat :)

Svar: Sant. Ska försöka komma ihåg detta! Åt två miniyoghurtar till mellanmål. Och sedan puffar, hallon och mer youghurt. En brakmåltid till kvällsmat (ris och mexikana). Och en timme efter det slukade hon en banan och en clementin. Hon ville ha mer sen, men jag sa stopp. All vätska riskerar att hamna i sängen sen.
Lisa

2015-11-08 @ 17:52:38
Postat av: Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF

men det är väl bara bra att hon äter :)

2015-11-08 @ 21:31:13
URL: http://jennifers.nu/
Postat av: terese

nu blev jag sugen på pannkakor! lite sent dock.. suck!

2015-11-08 @ 23:28:20
URL: http://tesslashes.blogspot.com
Postat av: Cissi

Schysst av henne att sympatiäta iaf!
Alice har börjat slänga mat (antingen under bordet, eller i soporna om vi råkar lämna henne själv i köket) Och sen stolt säga "ätit upp nu"!

2015-11-09 @ 11:24:03
URL: http://nastanperfekt.blo.gg
Postat av: Fröken M

åhh... dom där pannkakorna såg ju jätte goda ut !!

2015-11-10 @ 09:22:22
URL: http://frokenmela.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0