Att bli gravid igen

Det skiljer knappt femton månader på mig och min lillasyster. Det betyder att om jag hade varit lika snabb som min mamma så hade jag blivit gravid igen nu. Fy sjutton! Jag hade aldrig orkat! Min kropp måste få en chans att återhämta sig, jag måste få sooooova (vilket är rätt svårt när man är gravid också), och dessutom vill jag kunna ha lite snygga kläder utan att de ska rymma en tjock mage eller vara amningsvänliga. För att inte glömma att jag vill kunna dricka lite öl, hänga med kompisar och gå på bio nu när jag slutar amma (jag vet att de flesta kan göra allt utom att dricka när de är gravida, men jag mådde hemskt under min graviditet). Hade jag blivit gravid igen hade jag nog grävt ner mig och gått i ide. Vilket i och för sig låter som en bra ide när man kollar ut och ser mörkt regnrusk.

Kommentarer
Postat av: lena karlberg

Jag mådde ju mycket bättre än du när jag var gravid. 2 barn tätt hade sina fördelar, bla att du fick vara hemma tills du var 2 1/2 år :) Sen hade ni ju alltid varandra att leka med. Hemma med er var en av de bästa perioderna i mitt liv, jag njöt av varje minut. Så det så. Därmed inte sagt att jag tycker att DU ska skaffa ett barn till nu, hahahaha!

Svar: Det hade inte varit fy skam att få vara hemma till Sienna var 2 1/2 år i och för sig. Och hade jag haft en lättare graviditet så hade jag kanske funderat på det. Men tveksamt. :P Fast jag är rätt glad att du inte väntade.
Lisa

2012-10-15 @ 16:23:40
Postat av: Pernilla

Nej, puhh. Jag vill visserligen ha mina barn tätt men att tänka på graviditet nu - nej tack! Känner som du!

2012-10-16 @ 14:46:13
URL: http://www.storiesbyp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0