Mammagrupp, husfru och bokinköp

Så här glad är man när man får vara vaken och klänga på pappa. Riktigt lika lycklig är Sienna inte för tillfället, då man har magknip (men marabou jordgubb är ju så gott! Dumma mamma) och sömnbrist (vem kan sova när man är på promenad med mammagruppen? Så ska man ju mingla!).
 
Det var riktigt trevligt att promenera med mammagruppen idag. Vi var fem bebisar, fem mammor, en pappa och två hundar. Så när vi hamnade mitt på en gata mellan två trafikljus när det slog över till rött blev det kaos. Men vi överlevde allihop. Jag har insett att jag är en av de yngsta där. Idag frågade jag en tjej som ser ut att vara i min ålder hur gammal hon var. När det visade sig att hon var 32 höll jag på att snärja in mig i världens historia om varför jag frågat, och råkade nästan kalla stackaren tjock innan min hjärna lyckligtvis stängde ner helt och jag blev tyst.
Nu har jag precis handlat och ska laga lite mat och frysa in eftersom vissa saker i kylen börjar bli gamla. Jag är så huslig att jag nästan ryser lite av stolthet när jag täker på det. Jag ska kanske slå på stort och köra ett varv med dammsugaren också?
För att belöna mig själv för all min duktighet har jag beställt tre böcker inför resan. Upptäckte till min stora glädje att Linwood Barclay har skrivit massor, så nu får nog Kim framkalla ett foto av mig om han vill se mig på resan. Ska bli så myyyyyysigt! Fast lite i skuggan hamnade vår resa när en i mammagruppen berättade att de åker till Thailand 15 november... och stannar till 17 januari! Hur är det ens lagligt att få ha det så bra? Vi ska också till Thailand i framtiden, har jag bestämt. Men det är nog rätt lagom att börja med Kreta. Framförallt med en flygrädd sambo.
 

Kommentarer
Postat av: Josefine - Komma i form?

Så himla roligt med utomlandsresa! Skulle med vilja åka iväg :)

2012-09-04 @ 16:01:00
URL: http://frokenjosefines.blogg.se
Postat av: elin

Jag har också varit ute på promenad med ett gäng mammor idag. :) Det var vagnarna och så jag. Haha. Vi avslutade på café Sockerbit. Du fär följa med nästa gång, så är vi alla fall två som är 26! :)

2012-09-04 @ 17:05:41
URL: http://owlandthecity.blogg.se
Postat av: Renata

Jo babysången var sådär... Rätt tråkig faktiskt. Vi bara satt och sjöng massa lugna låtar. Jag föredrar sångstunderna på öppna frskolan, lite mera fart!

Hoppas din är roligare!

2012-09-04 @ 19:21:53
URL: http://renatas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0