Napplös

Idag var vi och lämnade Siennas nappar i nappträdet i parken där vi bor. Tanken var kanske inte att vi skulle göra det fyra dagar innan julafton, för då hade vi nog gett dem till tomten istället, utan detta skulle ha gjorts på höstlovet. Först hänga napparna där, sedan tåg till Lund och världens bästa leksaksaffär, och där skulle Sienna få välja en present. Vilket vi lovade henne. Och snackade länge om. Och sedan blev jag gravid, och började spy. Då är en utflykt till Lund helt omöjlig att genomföra, så vi fick skjuta upp det. Till fyra dagar innan jul, när hon ändå ska överösas med presenter. Men har man lovat, så har man. Så idag genomförde vi det. En och annan tår fälldes vid trädet, men patetiskt nog inte av Sienna utan av das överkänsliga moder. Efter avlämningen besökte vi affären där hon valde två små plastfigurer föreställande Belle och Odjuret (från nya favoritfilmen), och jag och Kim snopna roffade åt oss en gosedjurskanin i smyg som vi gav henne nu ikväll. Hur ska plastfigurer kunna trösta en ledsen napplös Bus? Nu ligger Sienna i sängen och gråter hysteriskt, och hävdar att hon visst inte är stor flicka utan bara en liten bebis. Jag ligger i soffan och snyftar, medan jag försöker intala mig att det är för det bästa, och att det är mycket bättre att få det gjort nu innan bebisen kommer.
 
 

Kommentarer
Postat av: Nina

Det tar ett tag, men absolut är det jobbigt att höra när dom är ledsna. Ni får bita ihop, så ska du se att det snart har fixat sig :)

2014-12-20 @ 19:50:06
Postat av: Elin

Stort grattis till kommande bebisen! Hoppas första napplösa natten gick bra och att hela familjen fick några timmars sömn.

Svar: Tack! :) Vet du om nån annan från föräldragruppen har fler/ska ha fler? Har liksom slutat mingla med dem, men är nyfiken ändå. Haha.Allt gick bra med nappen, sover utan problem. Skönt!
Lisa

2014-12-21 @ 07:37:45
Postat av: Isabell - mamma till Embla och Idun

Hejja Sienna! :)

2014-12-23 @ 23:28:28
URL: http://annaisabells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0