Onsdagen

Idag har jag och Sienna varit och hälsat på på mitt gamla jobb. Det var trevligt att träffa alla gamla galna kollegor och ett par kunder, men det bästa var att jag absolut kände att jag har hamnat rätt nu. Eller snarare, jag kände att jag absolut hade hamnat fel då. Jag jobbade där av och till i sex år, och vantrivdes varje dag. Jag menar, på en skala, hur kul kan stanat och olika träbitar vara? Och där jag jobbar nu ser jag fram emot jobbet nästan varje dag. Även om det inte är helt fel med lov heller. Sienna hade givetvis med sig grisen, men då hon somnade på vägen hem men ändå krävde bananpannkaka till lunch och vi inte hade ägg blev det lite stressigt. In i affären, snabbt ställa undan cykeln och upp i hissen och grisen hann liksom inte med. Så efter lunchen när Sienna skulle sova satt grisen fortfarande fast i cykeln nere på gården. Oj då. Jag lyckades dock distrahera ungen och hon sov gott i tre timmar utan gris. Underbart! Direkt när hon vaknade gick vi dock ner och hämtade stackaren. Och stötte även på traktorn och en schäfer. Not bad, tänkte Sienna, not bad.
 
Ett stycke bortglömd giiiis fastspänd i cykelsitsen
 

Kommentarer
Postat av: S

Gu va skönt att känna den där känslan av att man är rätt. Har själv harvat runt på en massa olika jobb innan jag kom fram till att det va projektledare jag ville bli och nu kan jag verkligen känna hur rätt jag är.

Sv: han säger det varje dag nu men första gången så blev jag helt tårögd. Det kom helt oväntat och knockade mig totalt ❤

2014-02-19 @ 19:03:53
URL: http://lifeofabandwife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0