Dagens misslyckade försök

Saker som inte riktigt lyckats idag:
 
Vi tog ner ett stort tält vi haft på vinden, och tryckte in på Siennas lilla rum, för att hon skulle roa sig själv medan vi började packa upp bebissaker. Resultat? Sienna skrek hysteriskt eftersom vi inte hjälpte henne med exakt varenda liten lek hon kom på och hade varit mindre störig och ivägen om hon så lekt kurragömma med alla bebissaker vi höll på med.
 
Då Sienna somnade jättesent igår och sov två timmar mindre än hon brukar försökte vi få henne att vila middag. Resultat? 
Jag och Kim somnade medan Sienna höll sig vaken, gick omkring och skrek av trötthet och uttråkning, och sedan var astrött resten av dagen. Vi också, då vi väckts var femte minut under powernapen och var tröttare efter än före vi la oss.
 
Eftersom vi skulle besöka en kompis som fått en liten bebis försökte vi göra av med lite överskottsenergi hos ungen, och lät Sienna cykla på egen cykel hemifrån oss till mobilia där kompisen bor. Resultat?
Sienna både klarade cykelturen, och att vara helvild under besöket. Hon snackade nonstop, hoppade i sofforna, gungade i bebisens babysitter, ritade både på papper och bord och öppnade bebisens presenter. Dessutom orkade hon cykla hem också!
 
Jag kan inte känna att vi alltigenom lyckats idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0