Ej harmonsik julaftonsmorgon

På julaftonsmorgon fick Sienna, som älskar Doc Macstuffins, gosedjuret Lammi i sin strumpa. Då kunde hon stå ut till resten av klapparna dök upp med tomten på eftermiddagarna, tänkte vi. Julie, som givetvis också skulle få något i sin stumpa, fick ett par ascoola elefantstumpor. Hon älskar att ta på sig skor och strumpor och de var roliga och mysiga. Perfekt, tyckte vi. Vad sjutton är detta, undrade Julie, och snodde Siennas Lammi. Vilket Sienna förståligt nog tyckte var sådär. Julaftonsmorgon blev inte riktigt lika harmonisk som vi hade hoppats. Nu har dock både Julie och Sienna insett glädjen med strumporna och använder dem flitigt, medan Lammi får chilla lite mellan varven. Tar någon upp henne sätter dock bråket igång. Älskar syskonkärlek! Nästa år ska de få exakt samma sak som varandra. 
 
Sienna visar de coola strumporna och pusslet hon fick av Annika
 
Julie gosar med Lammi
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Yohanna af Skovde

Det skiljer 6 år emellan men allt som Fiona tar (från skräp till trasiga saker till hennes bebisleksaker) är det hård konkurrens om.

2016-12-28 @ 19:22:34
URL: http://yohannaafskovde.se/
Postat av: Mamma/mormor

Jag förstår Julie! Som älskar att mysa. Lammi liksom riktigt ber om det...❤️😊

2016-12-28 @ 19:53:37
Postat av: Mirre

Isabelle gillar också dem så det där lammet skulle hon älska

2016-12-28 @ 21:01:04
URL: http://sweetwords.se
Postat av: Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF

Hahaha åh sötnosarna! Men ja.. Det kan nog vara lättare att ge dem likadana saker ;P Alicia fick ett duplo med Doc Mcstuffin-tema. Hennes gammelmorfar frågade om det var något bra och jag känner mig så newbie som förälder som inte visste var det va ;) hahaha. Men skönt att veta att det är populärt då, så inte Alicia tycker det är töntigt om några år.

2016-12-28 @ 21:46:58
URL: http://jennifers.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0