Matvägrande knubbsäl

Julie matvägrar. Hon är visserligen fortfarande förkyld, men pigg, glad, feberfri och som vanligt annars, så jag och Kim får inte ihop det. Kan det vara en tand på g? Kan hon ha fått blåsor i munnen? (Det har jag! Är helt knäckt; har haft så ont i tre dagar att det bara är mitt sockerberoende som gör att jag får i mig något) Men om hon har såna blåsor, varför kryper hon inte omkring och vrålar av smärta- precis som jag vill göra? Eller har hon kommit in i en självständighetsfras, där hon vill testa att protestera? Har hon märkt att Sienna bråkar vid varje måltid, och vill härmas? Varför äter inte ungen?! Välling har hon i alla fall fått i sig, och gröt, leverpastej och en nyckelpiga. Så än så länge är det ingen fara. Hoppas att det vänder snart! Gillar ju att min lilla knubbsäl är så matglad. 
 
För att inte ha någon aptit är ungen oförskämt glad. Hon åt dock inte rånet, utan slickade bara av leverpastejen. 
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

har du kollat i munnen efter blåsor? De svider ju faktiskt rätt rejält. Prova att ge Alvedon 1h innan maten, äter hon då så är det säkert blåsor. Kallt ( glass tex ) brukar lindra.Var inte orolig, den här fröken tar igen vad hon missat, hahaha! Hon kanske ska bli som syrran, typ "periodätare" :)?

Svar: Har försökt kolla, men ser inget. Ser å andra sidan inget i min mun heller, men det känns! Hon åt dock lunch med alvedon. Kan bero på tänder. Är rätt lös i magen nu med...
Lisa

2016-03-19 @ 11:11:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0