Onsdagslista

Möjligtvis fel dag, insåg jag när jag skulle skriva rubriken. Men idag behövs en lista, för denna dagen har inte varit kul. Vi skulle ha en välbehövlig hemma-chilldag. Behövde städa och det skulle dessutom regna. Och ungarna hade bett om att få vara hemma en hel dag! Perfekt. Men not so much. Skrik, bråk, irritation och en massa retande för att trigga igång varandra. Sienna och jag bråkade så mycket att jag seriöst bröt ihop. Hjälpte inte precis. Försökte snacka med ungen om det nu vid läggdags- noll reaktion. Sienna har, ett år i förskott, nått sexårstrotsen. Hon är inte ett lätt barn i vanliga fall. Nu är hon en tasmansk jävul. Som sagt, behöver en tisdagslista. Även om det är onsdag.
  • Kim var inte hemma under mitt och Siennas ramabråk. Skönt, för två mycket arga och ledsna vuxna mot en hysterisk liten flicka är ännu värre än en.
  • Vi har städat.
  • Pappas myntpengar, som jag växlade in i början av april, har äntligen kommit! Det skulle ta 6-8 veckor, så jag har varit rätt stressad. Mejlade banken i fredags, och idag ringde de. Tydligen har Loomis gjort en miss, och de har tappat bort vems mynt som var vems. Hej hopp. "Har du nån gissning om hur mycket pengar det var?" Jag hade det. De gav mig 200 kr extra och förde över det direkt. Sköööönt! Ett stort orosmoment mindre. 
  • Har rensat bland skolböcker och papper. Så skönt att vara klar med lärarutbildningen. Och jag är så laddad för att börja jobba!
  • Ungarna ligger ner, tysta. De sover inte, och det är tveksamt om de kommer somna, men jag får i alla fall en paus. Jag gillar pauser. 
Min stora vackra kloka smarta tjej. Jag önskar att jag räckte till. Att jag kunde ge dig vad du behöver.

Kommentarer
Postat av: Mamma/mormor

Dumheter! Klart du räcker till. Ja, hon är klok. Men ändå en liten skitunge 😜. Behandla henne som en 5-åring och inte som en vuxen- mycket enklare för er båda två 😘

2017-07-12 @ 21:26:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0