Matmissbrukare

Barn är schizofrena när det kommer till mat. De kan vara suuuuperhungriga, men när de sätter sig vid matbordet blir de helt magiskt mätta. Ena dagen så äääälskar de potatis, medan de dagen efter tror att den är förgiftad. Gul paprika är helt klart den godaste, om man inte serverar den, för då är röd den enda som går att äta. Har man alla tre sorterna hemma lyder budskapet dock att man aaaaaldrig gillat paprika- trots att man förra veckan åt en hel själv så att syrran inte ens fick smaka. Eller kanske för att syrran inte skulle få smaka? Men det värsta är dock när barnen med mutor och våld fått i sig lite käk och äntligen får gå ifrån för att de är asmätta.. och de sju minuter senare (exakt den tid det tar att duka av och kasta resterna) kommer tassande och säger att de är hungriga. Då måste de ju få en macka, som givetvis bara går att äta framför tvn, och som absolut inte kan ha något näringsrikt pålägg på sig. Julie gjorde dock en miss en gång, när hon sa att hon var hungrig innan hon gått ifrån matbordet. Otur för henne. Tallriken stod nämligen kvar- full med mat. Den tabben gör hon inte om. 
 
Såhär kan det se ut hemma hos oss, de dagar vi inte orkar mer..

Kommentarer
Postat av: Yohanna af Skovde

Jag relaterar SÅ hårt! (säger man ens så?). "jag dör om jag äter det hääär" säger Elliot ibland. Medan han åt det veckan innan. Min logik hänger inte med alls.

2017-11-19 @ 19:39:22
URL: http://yohannaafskovde.se/
Postat av: Netti Starby

Barn är ju för roliga :-D Kramis

2017-11-19 @ 21:18:15
URL: http://nettistarby.blogg.se/
Postat av: Emma

Vilken härlig blogg du har! Kram

2017-11-20 @ 09:01:05
URL: http://nouw.com/emmakmoberg
Postat av: Hanna Karlsson

Haha, jag känner så väl igen mig. Kul inlägg. :-)

2017-11-20 @ 11:46:43
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Mirre Sweetwords

Känns väl igen, så ser det ut hos oss med, för som du säger helt plötsligt är de ej hungriga ibland då de väl sagt de är osv

2017-11-20 @ 21:37:52
URL: http://myflowergirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0