Dålig dag

Jag hade storslagna planer på att städa, tvätta, motionera, plugga arabiska (fråga inte) och skriva om dopet idag... Men ack vad jag bedrog mig. Ösregn, kasst internet och tremånaders-trots spräckte alla planer.

Varför vill ungen inte sova middag när hon är dödstrött?! Jag orkar inte med skrikandet längre. Hon sover jättebra på nätterna, äter bra, har inte mag- eller öronproblem. Tand på g kanske? Stackars liten i så fall, för hon är inte skicklig på att stoppa bitleksaker i munnen än. Mest hamnar de i ögat faktiskt. Tips på att få henne att somna när hon är trött på dagarna, någon?

Kommentarer
Postat av: Renata

Åh jadu vill också ha tips på det! att ta långpromenad med vagnen bruka ju funka men då får man inte precis nåt gjort under tiden

Svar: Haha nä, eller hur? En promenad hjälper och är skön... men den fixar vare sig disk eller mat eller städ. Dessutom vill jag gärna vara påklädd när jag går ut. Och ha ätit frukost och borstat tänderna (dusch och smink kan man offra), men det går ju inte att fixa när ungen är hysterisk.
Lisa Karlberg

2012-08-08 @ 20:26:26
URL: http://renatas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0