En hel natt!

Inatt sov Sienna 11,5 timme utan att väcka mig en enda gång! Jag har läst att bebisar max sover sju timmar i sträck så jag vet att hon har vaknat, men hon har alltså lyckats somna om själv! Jag är oerhört stolt. Och glad. Och utsövd, skulle man kunna tro? Men jag känner mig faktiskt trött och ska passa på att sova lite nu när Sienna tar sin första tupplur. Det kan vara så att Sienna lyckades med samma bedrift i förrgår natt, men då var jag ändå uppe och tassade. Som tur var hann jag stanna  innan jag rusade in i hennes rum. Hon varken skrek eller gnällde nämligen, och då är det ju dumt att traska in och trycka in en napp i munnen på det stackars sovande barnet. Jag hoppas att jag vaknade för att hon gnällde och att hon hann somna om innan jag om dit, men det kan också vara så att hon faktiskt sov djupt hela tiden och jag har börjat traska omkring på nätterna av ren vana. Dock gjorde jag inte det inatt, så nu är jag stolt över oss båda.

Kommentarer
Postat av: Thiilde

Duktiga duktiga Sienna, (och du) :) så himla härligt!
Här är de ju fortf. samma, han sover 21-09, men JAG vaknar lite titt som tätt, kanske är jag som är spädbarn i denna familjen :P

2012-12-10 @ 10:21:32
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: Daniela

Men åh vad härligt! Jag känner mig inte så pigg idag. Har haft en kille som har gnällt till flera ggr i sömnen inatt. Han har kunnat sova, men jag har vaknat med ett ryck och kollat till honom... Och nu när han sover, så kan jag givetvis inte sova.... Suck och pust!

2012-12-10 @ 11:07:20
URL: http://panylund.blogspot.se/
Postat av: Carolina

Wow, 11,5 h det var minsann inte dåligt! Duktiga Sienna!

2012-12-10 @ 11:54:51
URL: http://Carolinas.webblogg.se
Postat av: Lisa

Men åh vad avundsjuk jag blir! Sömn finns inte här hemma :(

2012-12-10 @ 12:55:43
URL: http://Lisajadeholt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0