Majskrokar

Sienna älskar majskrokar! Jag väntade in i det längsta med att ge henne några, eftersom jag är hemskt rädd för att hon ska kvävas. Men efter att blivit idiotförklarad vid flera tillfällen, låtit Kim testäta dem, och sett yngre bebisar tugga på pepparkakor så gav jag med mig och lät henne smaka en häromdagen. Och vips sa det, sen var den borta. Jag satt med andan i halsen och råstirrade på det stackars barnet, men inte ens det hindrade henne från att sluka kroken på trettio sekunder. När hon fick loss en stor bit försökte jag bända upp munnen på henne, men kletet hade redan smält när hon valde att gapa. Så nu har jag till och med avancerat så att jag kan ge henne en majskrok medan jag fixar maten eller äter själv. Det verkar som att min dotter slipper äta flytande tills hon blir arton! Yey! Ett litet steg för bebisen, men ett stort för mamman.
 

Kommentarer
Postat av: Thilde

Yey! Modiga du ^^
(Benjamin gillar det också, men jag hatar det klibbiga kletet som resulterar på kinder, fingrar, öron, möbler, mattor, kläder..)

2012-12-11 @ 10:45:20
URL: http://Thiilde.blogg.se
Postat av: elin

Men hey! Så bra!

2012-12-11 @ 11:16:20
URL: http://owlandthecity.blogg.se
Postat av: Lina

Duktiga Sienna.. Och duktiga mamman! Jag är skitnervös att Astrid ska sätta i halsen! Så Astrid får nog också vänta med mat tills hon är minst 38 iallafall.

Kram

2012-12-11 @ 12:08:25
URL: http://Bubblanochjag.blogg.se
Postat av: Carolina

Härligt hörru! :-)

2012-12-11 @ 13:43:52
URL: http://Carolinas.webblogg.se
Postat av: Amanda

Majskrokar verkar vara varje unges dröm, har svårt att förstå varför eftersom de smakar papper!

Ja det där med fika och besök är något konstigt. Jag själv tar för givet att det är besökaren som tar med sig det till familjen, så har jag alltid gjort men det är långt i från alla som förstår det.. Deras förlust för då blir det inget;-) maha!

2012-12-11 @ 16:08:35
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0