Liten bråkstake

I morse ville inte Sienna sova, trots att vi hade gott om tid innan mammagruppspromenaden. Har vi ont om tid vill hon alltid sova. Jag valde att gå en lång extrarunda med henne innan träffen så att hon hann sova i vagnen. Hon sov i tjugo minuter och vägrade somna om under resten av tiden. Istället låg hon och blängde på mig och gnällde som att det var hon som traskade i kylen medan jag låg i en varm och skön vagn. När vi i mammagruppen bestämde oss för att luncha valde Sienna att sluta ögonen, och jag såg framför mig en lugn lunch. Det måste Eländet ha anat, för hon vaknade så fort min mat dök upp på bordet. Jag mutade henne med lite god fruktpuré. Hon åt glatt och hävdade sen att hon var mätt. Jag kastade resterna. Då skrek hon att hon var hungrig och ville ha bröst. På hemvägen sov Eländet i tio minuter. Sen kunde hon inte somna om för att hon var varm. Hade våt blöja. Var lite mer hungrig. Ville leka. Och nu ligger hon klarvaken på golvet. I vanliga fall sover hon 2 timmar + 2 timmar + 1 timme. Idag har hon sovit totalt en timme. Jag håller tummarna för att hon är helt utmattad ikväll och sover natten igenom! Sannolikheten är dock att hon ger upp vid fem och sedan protesterar hejvilt när vi väcker henne för kvällsmat och bad. Sedan kommer någon att vara hungrig och leksugen mitt i natten. Och inte är det jag.

Kommentarer
Postat av: Carolina

En timme, det var verkligen inte mycket.. Ibland förstår man inte hur de orkar! Hoppas inte att natten blir allt för jobbig och att Sienna tar sitt förnut till fånga till imorgon och återgår till sina vanliga sovrutiner.. :-)

2012-11-06 @ 19:51:36
URL: http://carolinas.webblogg.se
Postat av: Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

å vad jag känner igen mig... förutom när jag läser hur mycket hon sover vanligtvis.. ;) Inte lätt det där med sömn! Håller tummarna för att natten blir utmärkt nu!

2012-11-06 @ 20:16:08
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Bea

Haha ja tur var har vi ingen leksaks spindel hemma, det är det värsta jag vet, spindlar!

2012-11-06 @ 20:57:30
URL: http://beaviktoria.blogg.se
Postat av: Bella - mamma till Levi

Sv: ja den gick faktiskt bättre än vad jag någonsin vågat hoppats på så jag är glad hehe :). Jaså hade du det hehe där ser man ;p vi uttalar som det stavas tror jag, inte med några kruseduller eller andra konstigheter ;)

2012-11-06 @ 21:58:45
URL: http://www.gabriellaonnelind.blogg.se
Postat av: Thilde

benjamin väljer också alltid att vakna i samma sekund som jag ska börja äta, haha.
Hur gick natten då? sov hon bra? ;)

2012-11-07 @ 10:54:51
URL: http://thiilde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0