Misslyckat köp

Igår satt jag och Kim och spanade in presenter online. Även om vi sagt att vi inte ska köpa så mycket till Sienna hittade jag tre saker hon bara mååååste få: en larv med massa pedagogiska grejer, en leksaksmobil (så att hon slutar sno våra) och en sats med stapelringar. Det gick totalt på 400 kronor hos BR, vilket hade varit helt okej om det faktiskt hade inneburit att vi fick hem grejerna. Nu stod där istället error- köpet fungerade inte. Ivrig som jag var, larven fick ju inte ta slut liksom, så klickade jag i mina uppgifter en gång till för att genomföra köpet. Och fick samma meddelande. Jahapp, jag testar via explorer istället för firefox, tänkte jag och började frenetiskt klicka in min kortkod en tredje gång. Som tur var hindrade Kim mig där och sa att jag skulle kolla kontot. Nu har de jäklarna reserverat ett belopp på 800 kronor utan att skicka en endaste förbannad liten larv. Taskigt tycker jag.

Kommentarer
Postat av: Thiilde

haha, stackars! Vad larvigt av dem! ;)

sv: jag tycker inte om din mobil!

2012-11-30 @ 09:30:44
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: Amanda

Den har man ju råkat göra några gånger! Värsta gången var när jag skulle betala en resa för fyra personer. Betalade två gånger eftersom jag inte fick någon bekräftelse. Paniken där var inte att leka med;-)

2012-11-30 @ 10:06:23
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: Johanna

Så får man inte larva sig tycker jag, hoppas de skickar två!

2012-11-30 @ 11:04:46
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

men vad larvigt.. Det kanske kommer massa leksaker istället ;)

Ett tips är annars att höra med mobilbutiker om de har en attrapp man kan få köpa för en billig penning (vi har fått gratis till och med) så kanske lilltjejen kan få en som faktiskt ser ut som föräldrarnas telefon ;) Gick hem här innan Emma lärde sig att spela på mobilen - för det går inte...

2012-11-30 @ 11:59:07
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Carolina

Oj, oj.. Blir en dyr larv.. :-)

2012-11-30 @ 12:21:02
URL: http://Carolinas.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0