Tack Mowgli!

Sienna vaknade vid 05 i morse igen. Även om jag inte gick upp så sabbade hennes lek min sömn, så jag var rätt trött när vi gick upp vid 07:30. Vad gör man då? Bänkar ungen framför barnprogram medan man försöker samla ihop hjärncellerna. Och försöker ge henne ersättning i en pipmugg. Ersättningen gick inte hem, men barnprogrammet var en hit! Jag hann både äta frukost och kolla facebook innan Sienna insåg att Babar och Djungelboken kanske inte var så kul trots allt.
 
Spana in den jämna klippningen. Tack för den, mormor!

Kommentarer
Postat av: lena karlberg

jag jämnar gärna till det lite- slipa saxen ;)

Svar: Jag har redan fixat det...
Lisa

2012-11-08 @ 09:55:05
Postat av: Thilde

hon är fullkomligt bedårande! men fortsätt göra så på morgonen när hon vaknar för tidigt, tillslut ändrar hon nog uppstigningsrytmen och inser att man inte ska vakna före 8 ;) funkade iaf på benjamin, haha min stackars pojk får vackert rätta sig efter sin morgontrötta mamma.

sv: haha, egentligen älskar han den. men sen plötsligt på 2 sekunder kan han tröttna, och då vill han upp SNABBT! underlättar ju inte direkt att han har så smällfeta lår att det är nästintill omöjligt att krångla ur honom från den snabbt nog ;P

2012-11-08 @ 09:55:55
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

Barnkanalen kan verkligen vara en hjälte många gånger ;)

2012-11-08 @ 11:26:03
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Lisa

Åh nej fick höra det av någon så fick panik, men det var bara efternamnet som hade blivit fel på honom. Böta hade jag kunnat ta min inte fel namn på honom ;)

2012-11-08 @ 13:35:46
URL: http://Lisajadeholt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0