Konsten att bli effektiv

Idag hade jag och Kim storslagna planer när det kom till matshopping, städning och få undan en massa nödvändiga "jag gör det i morgon" saker som vi skjutit upp i flera veckor. Men sen sov ju inte Sienna. Och sen var det MFF premiär. Och sen var det dessutom lite sol. Så vi gjorde nada, förutom ett 16 minuters (japp, vi tar tiden) besök på Willys. Men när jag skulle in här och erkänna min dålighet så strejkade uppkopplingen och jag hade inget att göra. Och vips så var här dammat och dammsuget, och Kim fick skuldkänslor och bockade av en del av "jag gör det imorgon" sakerna. Ha! Så nu slipper jag 1. städa allt imorgon 2. skämmas 3. slåss med dammråttor om Siennas nedkastade nappar. Trevligt värre.

Kommentarer
Postat av: Camilla ♥ Gravid

Haha vilken tur han tog tag i det ;) Här är vi oxå väldigt bra på att skjuta på saker för det dyker ju upp roligare saker än att städa :D

2013-04-01 @ 19:11:47
URL: http://mirabilibus.blogg.se
Postat av: Daniela

Låter härligt att slippa städningen! Det är ju onekligen en smula jobbigare när man har en liten plutt runtomkring sig när man ska städa. Man själv städar och plutten städar. Fast på sitt sätt.

2013-04-01 @ 19:38:45
URL: http://panylund.blogspot.se
Postat av: Yohannas.se

Hahaha... du är ju störtskön, 16min ;)

2013-04-01 @ 20:22:25
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Postat av: Elina

Haha, men det låter ju exakt som här. Härligt och höra att vi inte är ensam ;-)

2013-04-02 @ 07:33:47
URL: http://www.volanen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0