Kräfta på intervju

Imorgon ska jag på arbetsintervju. Det känns sådär. Dels för att det är ett extrajobb på kvällar och helger som börjar redan nu, och när jag rannsakar mig själv inser jag att jag inte vill missa en enda minut med Sienna innan hon börjar på dagis. Och dels för att jag redan har haft otur med jobbet. Jag har i min jobbsökningsiver glömt skriva upp vilka jobb jag sökt, och är inte helt hundra på vad detta gäller mer än att det är som personlig assistent. Det är kanske inte otur så mycket som klumpighet, men att kyrkklockorna på Lindeborg skulle sätta igång på högsta volym i samma sekund som jag svarade på telefonsamtalet var bannemig otur. Jag hörde inte var kvinnan ringde ifrån utan bara att det gällde ett jobb och bad henne skrikande att ringa tillbaka, och när hon fem minuter senare gjorde det var klockorna fortfarande igång och jag var tvungen att lägga på luren. Hon måste ha blivit snopen. När eländet väl tystnade och jag ringde upp vågade jag inte riktigt fråga vad exakt det gällde, eftersom jag redan förverkat mina chanser att verka normal och trevlig, så jag bara tog emot en adress och tid för intervjun. Så nu ska jag möta familjen i morgon utan en aning om vem det är som behöver hjälp. Hoppas det framgår tydligt, för det är rätt pinsamt att börja assistera fel familjemedlem. Charmigt nog kommer jag även göra ett första intryck som kräfta, då jag och Tanja var ute och gick i två timmar idag utan en tanke på att smörja in oss. Det positiva med det är att de i alla fall inte kommer se när jag rodnar under intervjun. För rodna kommer jag att göra. Frågan är bara för vad.

Kommentarer
Postat av: Tanja

Jag funderade seriöst på att skita i att träna idag för att det är så pinsamt. Jag är lila i ansiktet men vit runt ögonen :O jag ser inte klok ut!

Men jag sitter i omklädningsrummet nu och drar mig för att gå ut...

Pust, Aja nu kör vi...

2013-04-24 @ 19:59:54
Postat av: Elin

Haha, lycka till imorgon kräftan! Eller kanske inte förresten, om du inte vill börja jobba redan nu.

2013-04-24 @ 20:00:25
URL: http://pysselochpaket.blogspot.com
Postat av: Camilla ♥ Gravid

Lycka till imorgon och att du kommer på vad jobbet gällde ;)
Och hoppas verkligen att du hittar den dära mackan snart! haha.

2013-04-24 @ 20:05:56
URL: http://mirabilibus.blogg.se
Postat av: Renata

Roligt, lycka till på intervjun!!

Och ja, för mitt samvetes skull kan vi säga att hon kastade ut plåstret!

2013-04-24 @ 20:13:22
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: cornelia

Haha, det har jag också gjort.. två gånger.. dvs glömt vilket jobb det är jag sökt och sen inte kunnat hitta typ annonsen eller för den delen det personliga brevet... det roliga i kråksången är att jag fick båda jobben så det kommer säkert gå fint. 😃

Svar: Nice att du fick jobben! Vi måste börja spara annonserna för det vi söker... :P
Lisa

2013-04-24 @ 21:26:10
Postat av: frida

Lycka till!!!:)

2013-04-24 @ 21:38:14
Postat av: Amanda

Du gör rätt i att njuta av sommaren först, även om det alltid är skönt med lite extra pengar. Att vara föräldrarledig är inte det roligaste rent ekonomiskt men det är en kort intensiv period i livet så du gör helt rätt i det!:-)

2013-04-25 @ 22:05:52
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0