Mysig sängkamrat

Jag är helt slut. Försökte precis lura Sienna att klockan var 19 redan vid 18:45 så att jag skulle få lite lugn och ro, men jag hörde henne kasta nappar och leka med sin nalle ända till 19:01. Det barnet snuvar man inte på en kvarts vakentid inte! Fast eftersom hon inte skrek eller ville upp så fick jag ju mitt lugn ändå. De senaste två veckorna har det varit mycket champions league på TV, och min kära sambo har däckat på soffan och gett mig många, långa timmar av skön sammahängande sömn. Men igår tänkte han att det kunde vara trevligt att i alla fall få se sin egen kudde en liten stund, så han placerade sig i sängen redan innan han somnade, och fastnade därmed inte på soffan med dess hårda kuddar och kalla filt vilket brukar vara rutinerna. Mysigt, kan man tro när man föreställer sig en natt med den varma trygga sambon. Och det börjar alltid lika bra; båda slumrar till medan vi håller varandra i handen.. och plötsligt sliter Kim sin hand till sig och skriker att en katt tuggar på den. Klarvaken sätter jag mig upp medan han vänder sig på sidan och drömmer vidare. Nästa gång jag håller på att somna snarkar han. När jag filtrerat bort det och börjat drömma väcker han mig genom att gapskratta. Sedan lägger han sig diagonalt i sängen och vägrar vakna när jag puttar på honom. Ihopkrupen i ett hörn ligger jag tre på natten och panikkämpar för att få sova ett par timmar i sträck innan Sienna vaknar, och då passar sambon på att armbåga mig i huvudet. När jag ruskat liv i honom för att få lite sympati och lite mer plats går han upp och hämtar vatten, högljutt- så att jag håller andan och tummarna och ber att Sienna inte ska vakna, och somnar sedan om på fläcken. För att inte vakna av sitt larm. Eller snoozningen. Eller nästa snooz. Inte förrän Sienna vaknat och jag gett henne välling och bytt blöja och klätt på ungen lyckas jag få liv i honom och beklaga mig över natten. Varpå han svarar "men vadå, jag kan ju inte ha förstölrt hela din nattsömn bara för att jag gick upp och hämtade ett glas vatten?". Mysigt, verkligen. Jag älskar champions leauge- må det fortsätta tills vi har råd att köpa en 2x3 meter stor säng.
 
 

Kommentarer
Postat av: thilde

Jag fastnade helt vid att ni somnar medans ni håller handen! Fy fan va gulligt!!!! Jag är så oromantisk att bara Alex sträcker sig efter min hand i sängen sliter jag åt mig den för att jag är livrädd för eventuell handsvett! Och vill han skeda får han Max nån minut, sen är det också för varmt o svettigt för mig! Usch vilken ångest jag fick av detta nu! Haha

2013-04-23 @ 19:43:03
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: Cuison

Men usch, nej! Vi har samma problem här hemma. Konstigt att jag aldrig upptäckte det innan jag fick barn. Kanske är mammahormonerna som gör att man vaknar så lätt och inte lyckas somna om sen? :/

2013-04-23 @ 20:03:13
URL: http://www.cuison.se
Postat av: mamma/mormor Lena

Jag hade inte överlevt med sån aktivitet natten igenom:) Två enkelsängar? Skaffa en 4:a? Så ni får varsitt sovrum- man kan ju hälsa på hos varandra om man vill ;) Gulligt dock det där med att hålla handen :)

Svar: Varsitt sovrum behövs inte, men en liten skiljevägg mellan sängarna hade varit trevligt. Eller en enorm säng!
Lisa

2013-04-23 @ 20:03:35
Postat av: Camilla ♥ Gravid

Alltså förlåt, Ja det är jättesynd att du inte får sova så mycket, men jösses jag skrattade så tårarna sprutade! Vilka nätter du är med om!

2013-04-23 @ 21:46:04
URL: http://mirabilibus.blogg.se
Postat av: Elina

Camillas kommentar här ovanför hade kunnat vara min ;) KRAAM

2013-04-23 @ 22:18:06
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: Daniela

Ha ha... Ja, dessa snarkande män alltså... Och att de har så lätt att somna. Jag trodde aldrig jag skulle somna i natt, men för maken räcker det att lägga huvudet på sängen, så sover han.

Kram

2013-04-24 @ 07:56:45
Postat av: Madde

Det där med armbåge och sova på diagonalen känner jag igen. Lägg till lite sparkar på smalbenen och ett knä i ryggen också så känns det som i vår säng. Jag kan riktigt längta tillbaka till min 90-säng. Jag har aldrig haft så mycket plats som då.

2013-04-24 @ 19:46:51
URL: http://nyarsloftet2011.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0