Ny BVC

Om cykeln får två knubbiga tummar upp så får vår nya BVC både tummar och tår. Den är underbar! För det första så har de våg på rummen och inte i väntrummet, vilket betyder att man i lugn och ro får väga barnet medan man pratar med sköterkan, och inte måste köa med en massa andra stressade föräldrar och hinna väga barnet innan besöket för att personalen har så ont om tid. Dessutom tog sig sköterskan tid att lyssna på mig, ställa frågor och låta mig ställa frågor, något vi inte hunnit med på vår förra BVC. När vi hade varit där en timme frågade jag om hon inte var stressad, men hon sa att hon hade planerat in ett extra långt besök med oss eftersom det var första gången vi sågs. Underbart! Hon var snäll och trevlig mot Sienna, lugnade mig gällande maten, och väldigt naturlig och proffsig när det var dags för sprutor. Efter besöket cyklade jag och Sienna inom ica, och när jag kom hem hade jag ett missat samtal från sköterskan; då hade hon redan kollat upp vaccin inför sommarsemestern och ville förbereda oss på att det måste tas ett visst antal veckor innan avresan. Service! Jag är så nöjd att jag riktigt spritter i kroppen. Älskar när man fattar bra beslut.

Kommentarer
Postat av: ellenojag

Låter toppen!! det är ju exakt så där bvc ska vara!!

2013-04-22 @ 12:49:35
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Amanda

Det låter ju helt perfekt, dock lät er förra BVC helt bedrövlig! Skönt att läsa att ni trivs bättre!!:-)

2013-04-22 @ 13:04:12
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: Elin

Vilken BVC har ni bytt till?! Det där med vaccin inför semestern lät intressant. Hugo ska vaccineras på fredag, men istället för 1-årspåfyllningen av de sprutor han fått tidigare, ska han få mässling/påssjuka/röda hund, eftersom vi åker på semester en vecka senare. Men det kanske är meningslöst, om det inte hinner verka. Vilka vaccinationer rekommenderade er nya BVC, och hur långt innan semestern måste de tas för att hinna verka?

Svar: Jag har svarat på din blogg. :)
Lisa

2013-04-22 @ 13:24:11
URL: http://pysselochpaket.blogspot.com
Postat av: terese

skönt att det nya bvc är bra!

vart ska ni resa? =) Vi tog faktiskt inget till Loke när han åkte till Thailand när han var ett, inte heller när han var tre år. Och nu när jag funderar undrar jag om jag tog det! hm.. blev lite skrämda med svininfluensavaccinet då en släkting till min styvfar, vars mamma var forskare inom medicin, fick sömnsjukan.. (riktigt namn?) Men det var ett tufft beslut kan jag säga...

ja släppa grodor till folk är jag expert på! Den sociala kompetensen når inte alltid ändra fram=P

2013-04-22 @ 19:00:54
URL: http://tesslashes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0