Arbetslös

Att vara arbetslös är inte riktigt min grej. I måndags gjorde jag en massa saker som är svåra att få gjort när lilla Bus är hemma och kände mig sjukt duktig och ambitiös. Igår hade jag en arbetsintervju vilket gjorde att dagen åt till att stressa inför den. (Helt onödigt, för det visade sig att de inte ens hade ett jobb. Snopet.) Men idag kom verkligheten, och jag har inte haft något att göra. Jag har tagit en powernap. Bakat muffins. Läst facebook sjuttielva gånger. Pumpat cykeln. Spelat yatzy med mig själv. Inte ens vädret samarbetar, för det pajade min planerade joggingtur. Snart gräver jag ner mig. I så fall dyker jag upp till våren och börjar plugga. Överallt på arbetsförmedlingens hemsida ser man att de söker lärare. Och är man lärare får man ibland prata på engelska. Eller diskutera böcker. Det räcker för mig. Så lärare it is. Eller, will be. Om jag inte får jobb. Fast jobben jag söker är mest som extralärare. Så jag anar ett mönster.
 
 
Muffinsen blev inte ens goda. Om jag åt dem ändå? Of körs!

Kommentarer
Postat av: Elin

Du kan läsa böcker hela dagarna när du är arbetslös, det gillar du ju!

2013-08-14 @ 14:41:32
URL: http://pysselochpaket.blogspot.com
Postat av: terese

tycker muffinsen ser smarriga ut=) men jag äter oxå saker som inte smakar vad de borde-- eller ja, kränger!! =/
jag påbörjade min utbildning till lärare men hoppade av då jag hade den sämsta praktikplatsen (och nu snackar vi om hemsk hemsk.. sånt som kan stå i tidningen hemskt) och min handledare som såg ut som en uggla, agerade inte eller visste ens vilka hon hade i sin grupp!!

men jag har jobbat som lärare i sex år, och det är ett riktigt jobbigt yrke då man vill slita av sitt hår, men det är också det bästa jag ngnsin jobbat med och fortfarande kan tänka mej=)))!!! Do It! =)

2013-08-14 @ 16:13:09
URL: http://tesslashes.blogspot.com
Postat av: Camilla ♥ 130510

Plugga funderar jag med på... Men vet inte riktigt vad jag vill plugga...

2013-08-14 @ 16:55:22
URL: http://mirabilibus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0