Ny "gocka"

Sienna har den senaste veckan varit otröstlig när hennes dockor inte har fått följa med ner i vattnet när hon ska ta sitt kvällsbad. Jag har lite ignorerat det, eftersom det faktiskt inte går att lösa- dockorna kan inte bada utan att förstöras. Men i torsdags när min mamma var hemma hos oss kom hon på den briljanta idén att vi skulle köpa en baddocka. Javisst tänkte jag, det gör vi när jag har fått ett jobb. Så fan heller, tänkte mamma, och erbjöd sig att betala för en docka om jag stack iväg och köpte en dagen därpå. Vilket jag såklart gjorde. Nu inser till och med jag att 500 kronor inte är rimligt för en docka som är lika stor som min fot och dessutom luktar som om den avlats fram i en vaniljstång (jag vet att jag förvarnades, ellenojag, men ändå, vilken stank!), men baddockor är tydligen hemskt fula. Och alla kostar över 200 kronor. Och då är det ju liksom bara logiskt att man köper en fin illaluktande liten snobbdocka. Men nej, jag lät inte min mamma betala den. Typ. Bara hälften. Tack på!
 
Lycklig liten Bus med ny docka, som får följa med ner i badet!

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Tack själv :) Hoppas hon gillar badet bättre nu när hon har en kompis med, hahaha. Loppis-dockan: går den också att ha i vatten?

Svar: Nej, men den borde. Jag vill desperat tvätta den. Den är så gammal och skabbig att den har tyglappar på kroppen där sömmen gått sönder.
Lisa

2013-08-24 @ 19:54:21
Postat av: Evelin

Dyyyr men jättefin. Efter några bad kanske doften mildras något? ;)

2013-08-24 @ 20:57:24
URL: http://enlitengiraff.blogspot.com
Postat av: Camilla ♥ 130510

Jösses så dyra! Jag hade nog köpt en billig och hellre köp en annan sen när den förstörts :P

2013-08-25 @ 11:47:49
URL: http://mirabilibus.blogg.se
Postat av: ellenojag

haha alltså du skriver så jäkla roligt, drar alltid på smilbanden när jag läser här inne!!

och eller hur, visst STINKER den vanilj, och blir tyvärr inte bättre med tiden heller ;) snobbdockan, haha ja jo kanske ;) <3

2013-08-25 @ 22:28:46
URL: http://ellenojag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0