Fail

Eftersom vi har varit på så många aktiviteter de senaste dagarna har utelek liksom hamnat lite i skymundan. Detta är ruskigt hemskt enligt mig och Kim. Vi kommer inte överrens om allt när det gäller uppfostran, men att Sienna ska få vara utomhus varje dag är liksom a och o för oss. Alltså hade vi planerat in denna dagen som en lugn vilodag men med mycket utelek. Dream on, tänkte Sienna, och berättade högljutt att hon skulle "hem!" efter 25 minuter på lekplatsen. Vi lyckades roa henne ytterligare tio, men sen fick det vara nog tyckte ungen. Sienna är dock ett väldigt... aktivt barn, så att vara hemma med henne en hel dag är inte idealiskt. Jag ansträngde mig så att tårarna sprutade, men fick mest "nä!" tillbaka. Framförallt från Kim, som varken tyckte att kojor, kritor eller fingerfärg var någon hit. Men tillslut lyckades vi, och när dagen väl hade gott tror jag att Sienna var rätt nöjd eftersom hon la sig i sin egen säng utan ett enda "nanna pappas säng?". Imorgon kör vi dock på som vanligt, med affärsbesök, mingel och avslutar med lite bio. För moi.
 
 

Kommentarer
Postat av: thildeThilde

De har blivit så jäkla bestämda av sig!! Benjaminär föräldern här hemma för tillfället känns de som o bestämmer allt för mycket eftersom vi oftast ger upp tillslut (något jag förr sagt jag inte skulle! Vafan, bli styrd av en 1,5 åring?!)

2013-12-29 @ 21:58:52
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: Carolina

Usch, här har det blivit alldeles för lite utelek den senaste tiden.. Men det är ju sååå trist väder (iaf enligt mig), om det ändå hade varit snö..

2013-12-29 @ 22:24:12
URL: http://carolinas.webblogg.se
Postat av: Anna-Lena- mamma till 3 trollungar, snart 4

Här har de vart väldigt lite utelek. Beror mycket på vädret då jag vägrar gå ut i regn och rusk och min sambo med. Sen som höggravid ( övergravid ) så hittar jag inte orken att dra på 3 barn alla jäkla kläder som behövs nu.

2013-12-29 @ 23:47:57
URL: http://annalenanordmark.blogg.se
Postat av: Elina

Så mysigt med bio, vad ska du se? :)

2013-12-30 @ 16:44:14
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: terese

lilla spjuver! jaa det är helt andra ungar man har att göra med när de varit ute =)

tror jag tar kommentaren om dockan som en komplimang, haha! och yoga, du borde verkligen testa hot yoga! jag har alltid ont i ryggen när jag lägger mej för natten, men inte efter ett 90 pass där! =)

2013-12-30 @ 17:11:57
URL: http://tesslashes.blogsot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0