Frusen Busmus

Igår, innan pepparkaksbaket och julklappsshoppingen, tyckte jag och Kim att vi skulle ut och rasta Sienna lite. Det stackars barnet har ju varit instängt i flera dagar på grund av blåsten, tänkte vi. Att det stackars barnet kanske inte alls hade lust att vara ute i iskallt regn slog oss inte. Så på med kläder, ut i kylan och bort till Pildammarna. Och tappert gungade Sienna, försökte gräva lite i den frusna marken, sprang in och ut ur lekstugorna och gjorde ett svanhopp ner från en trappa och skrapade upp hakan. Inte förrän mina tår var stelfrusna och Kim inte kunde sluta hacka tänder kände vi att det var dags att dra oss hemåt. "Vill du hem, Sienna? Det är lite kallt." "Jaaaa! Cykel! HEM!" Ähm.. ojdå. Tydligen hade ungen bara lekt för att göra oss till lags. Dessutom hade stackaren fått göra det i gummistövlar, då en viss mamma glömt vinterkängorna på dagis. Visserligen gummistövlar med alpackastrumpor i (tack Mia och Emma), men det finns bara så mycket lamapäls kan göra, och denna gången nådde det inte ändå fram. Men, men, inga tår föll av och efter lite varm mat verkade hon ha glömt pärsen.
 
 

Kommentarer
Postat av: Elina

Haha, naaaew. En annan unge hade ställt sig och skrikit till vi gick hem ;-) Och du, du har en award på bloggen min, en kul grej men lite tid tar det :P

2013-12-09 @ 20:00:22
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: Anna-Lena- mamma till 3 trollungar, snart 4

Här hade dem små barnen protesterat högljutt om vi gått ut och dem inte velat. Dem trivs att vara inne. Den store är ute i ur och skur, gärna själv i trädgården så ingen stör honom :-)

2013-12-09 @ 21:14:37
URL: http://annalenanordmark.blogg.se
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Hehe vilket snällt barn som inte protesterade. Här hade det varit "ska vi inet gå hem nu" redan efter 10 minuter. Den lilla hade gnällt och tjatat om ""bäja" (bära) och redan där hade jag nog vänt och åkt hem ;-)

2013-12-09 @ 22:06:15
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: Camilla ♥ 130510

Tur inte tårna föll av ;)

2013-12-10 @ 14:39:37
URL: http://mirabilibus.blogg.se
Postat av: terese

tycker det var klokt av sienna att vilja gå hem;)

2013-12-10 @ 17:47:53
URL: http://tesslashes.blogsot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0