McDonald's mat

Hela dagen idag har varit snurrig. Vi skulle snabbt ner till Coop för att panta flaskorna, som lite smått har börjat ta över vårt kök. Samtidigt kunde vi leta upp lite vattenfärg, så Sienna hade något kul att göra medan det blåste och var trist ute. Vi glömde flaskorna, och de hade inte färgen. Vidare till Biltema, eftersom Kim skulle köpa lite bilschampoo. Väl där hittade vi ju en massa roliga saker, och kunde inte slita oss. Stressade därifrån eftersom det var mer än en timme "efter Siennas lunchtid". Insåg att vi inte hade mat färdig. Snabbt inom McDonald's. Ungen hatade det. Och blev dessutom blev hon hyper av allt socker från juicen. Vägrade sova och bökade omkring till 15 innan hon däckade och sov till 16. Var sedan vrålhungrig men matvägrade och krävde morötter och clementin. Skrik och panik. Jag och Kim var dessutom emo efter att ha käkat på McDonald's vi med (vad lägger de i maten? Man mår ju seriöst dåligt efteråt?) , och dessutom klubbade efter att ha däckat bredvid lillskrik. Ingen jättebra kombo. Nu har jag i alla fall fått i mig lite rester, mutat Sienna med clementiner så att hon åt lite ravioli, och nu är det bara Kim som vakna från emo-stuket. Sedan hoppas vi på en bättre dag imorgon.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena- mamma till 3 trollungar, snart 4

Ja mc Donalds mat blir man däckad av och mår skit i kroppen efteråt. Fattar inte varför man köper de egentligen

2013-12-07 @ 19:37:02
URL: http://annalenanordmark.blogg.se
Postat av: Madeleine

Köper aldrig mcdonalds mat, tycker inte att den är god överhuvudtaget

2013-12-07 @ 22:27:35
URL: http://maddiesworld.blogg.se
Postat av: Cuison

Vi körde också en såndär paniklunch på Mcdonalds till Noelle en gång men det ratades av den här ungen också. Ingen hit alltså. Men, så här i efterhand är det rätt skönt! :)

2013-12-08 @ 10:55:02
URL: http://www.cuison.se
Postat av: Karin

EEeek, lite roligt ändå att Sienna INTE gillade det. :P Det är en bra början! HAHA

Svar: Haha ja, det var ju en positiv överraskning. Men stoltast blev jag nog över att JAG inte gillar det längre. :P
Lisa

2013-12-08 @ 17:04:26
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Massor av onyttigt i McDonalds maten. För mycket salt och fett. Inte konstigt kroppen protesterar. Fast ibland är det rätt skönt att ta nåt snabbt. Finns dock alternativ. Brukar kunna köpa färdiga pannkakor i affären istället med sylt på flaska, har man inte Micro går de att äta kalla. Brukar bli en större hit en Mcdonalds. Ett litet tips.

2013-12-08 @ 19:19:53
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: Carolina

McDonalds är ingen hit alltså.. Men ibland blir det ju ett stopp där när man är på språng..

2013-12-08 @ 19:46:04
URL: http://carolinas.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0