Knäpp fakta- färgen röd

I flera år trodde jag att jag inte gillade färgen röd. Jag köpte inga röda kläder, vi har inga möbler i den färgen och jag valde aldrig en röd tandborste ur paketet. Det kunde hända att jag hittade en fin röd tröja, men så fort jag funderade på att testa den dök rösten upp i mitt huvud att jag inte gillade färgen, så jag struntade i den. Efter pinsamt många år vaknade min hjärna dock upp en dag och berättade en skrämmande sak för mig: det var Mia som inte gillade rött! Mia, min bästa kompis som jag antagligen hade umgåtts snäppet för mycket med gillade inte rött, och inte förrän långt efter att vi slutat umgås insåg jag att jag seriöst blandat ihop hennes åsikt med min egen. Nu gillar jag inte gult. Unda vem jag snott det ifrån? Jag måste fråga Kim om han har en hatfärg.
 
 
Vilken är snyggast?

Kommentarer
Postat av: Tanja

De gula! Hahaha

2013-02-22 @ 15:07:56
Postat av: Amanda

Haha, fast jag instämmer! Rött är min hatfärg också. Jag har ett plagg i min garderob som är rött och det är ett par spetstrosor som jag fått av min syster. (Har inte ens köpt de själv!)

2013-02-22 @ 15:25:20
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: lena karlberg

Lite läskigt det där när man är i symbios med någon och inte kan skilja sina egen tankar från den andras. Apropå röd: min mor hatade röda ljus i adventsljusstakar- DE SKA VARA VITA. Så jag har alltid röda adventsljus :) Moget vid snart fyllda 60, jag vet, hahahaha.

Svar: Hahaha det hade jag ingen aning om! Fast du ahr smittat av dig på mig där, för jag vill ha dem röda.
Lisa

2013-02-22 @ 17:57:33
Postat av: Bella - Levis mamma

Haha vad du är knasig ;) jag älskar rött de är helt klart min favoritfärg men konstigt nog har jag nästan inga kläder eller andra saker som är röda, får nog bli ändring på det ;p

2013-02-22 @ 18:30:39
URL: http://www.gabriellaonnelind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0