Mingeldag

Tandläkaren ställde in idag, så istället stannade jag hemma och minglade med barnvakterna. Alltså min mamma och syster. Dessutom kom de med både matbullar och fikabullar, så det var inte fel alls. Efteråt kom Thilde och Benjamin förbi en sväng och minglade med mig och min snoriga dotter. Benjamin var också förkyld. Om ungarna har olika förkylningar, kan de smitta varandra då och bli dubbelt så sjuka? Tveksamt. Vi får väl vänta och se. Värt risken för att få snacka av sig lite. Att Thilde dessutom verkar ha mindre snorfobi än jag och torkade Sienna mellan varven var ett stort plus! Nu kokar riset och jag ska göra Flygande Jacob. Utan bacon och kyckling. Men eftersom jag är världssämst på att koka ris finns det en risk att Kim får göra om eländet när han kommit hem från jobb. Det har nämligen hänt innan. Två gånger. Och lagom till maten är klar- eller inte-och uppäten kommer Josse förbi en stund. Vad snäll jag är som låter min sjuka dotter vila upp sig, eh? Liiite skuldkänslor har jag faktiskt.
 
Två av världens snyggaste ungar minglar

Kommentarer
Postat av: lena karlberg

Ingen risk att de får varandras virus.Så kul att få se Benjamin på foto- vilken liten sötnos! De är ett snyggt par, lite äktenskapstycke på nåt vis :)

Svar: Spana in Thildes blogg för fler bilder på dem ihop! http://thiilde.blogg.se
Lisa

2013-02-11 @ 17:18:45
Postat av: Thilde

Alltså, jag kommer ALDRIG mer torka en annan unges snor. Sorry Lisa, men fy farao!! Hahaha , men tack för idag! ^^ (jag suger på att göra ris, men börjat göra couscous istället för ris!! Tar bara 3 minuter och är både godare och nyttigare!)

2013-02-11 @ 18:35:21
URL: http://Thiilde.blogg.se
Postat av: Amanda

Åhhh, flygande Jacob!! Så himla gott! Får man fråga vad du använder istället för kyckling och bacon?:-)

2013-02-11 @ 20:20:44
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0